Beauty

Najbolji Zara parfemi iz svake kategorije za koje ćeš zasigurno dobiti komplimente

  • Većina će se složiti da Zarini parfemi predstavljaju idealan omjer cijene i kvalitete
  • A treba reći i da su na dobrome glasu i Zarine replike najpoznatijih dizajnerskih parfema 
  • Izvojili smo najbolje Zarine parfeme po kategorijama u kojima će svatko pronaći miris za sebe, dobiti komplimente te upite koji parfem nosi

Već neko vrijeme Zara parfemi preuzimaju naše algoritme i FYP-ove, i to s dobrim razlogom. Zarini parfemi doživjeli su procvat u kvaliteti i popularnosti posljednjih godina zbog vjerodostojnih replika najpopularnijih dizajnerskih parfema i zbog suradnje s istima poput Jo Malone. U nastavku donosimo naše favorite od laganih, svakodnevnih parfema, cvjetnih nota do naših omiljenih replika. 

Možda vas zanima Jesi li isprobala trend nošenja dva parfema istovremeno? Evo kako ih spojiti za miris kakav nitko nema Rubrika Beauty Beauty

1. Najbolja replika 

Zarin Red Temptation s razlogom je jedan od najprodavanijih parfema koji je jedno vrijeme u potpunosti nestao sa zaliha! Miris neodoljivo podsjeća na slavni Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara / RED ZARA TEMPTATION ELIXIR PARFUM 50 ML (25.95 eura)

2. Najbolji začinski miris 

Energetically New York parfem je iz kolekcije u suradnji s Jo Malone CBE koji nas je u potpunosti osvojio notama jasmina, sandalovine i kardamoma. Trenutno je na akciji!

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara / ENERGETICALLY NEW YORK 75 ML (15, 99 eura)

3. Najbolji voćni miris

Hibiscus kao sunčani, senzualni i misteriozni cvijet jednostavno miriše na ljeto! U srednjim notama nalazimo cvijet božura obgrljen voćnim, egzotičnim i šarenim facetama manga i marakuje. Vanilija i orhideja postupno obavijaju miris u nježnu i utješnu kremastu teksturu.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara / HIBISCUS 90 ML (10,95 eura)

4. Najbolji drvenasti miris 

Brûlante Violette spaja buket ljubičica s profinjenošću mahovine pružajući intenzivan zemaljski eliksir ženske senzualnosti. Ovo je još jedan parfem iz kolekcije u suradnji s Jo Malone CBE koju obožavamo i koja miriše skupo i sofisticirano!

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara / BRÛLANTE VIOLETTE 100 ML (29,95 eura)

5. Najbolji cvjetni miris 

Lightly Bloom parfemska voda miriše tako čisto i svježe. Miris sadrži note lotusova cvijeta, božura i mošusa pružajući ugodan, opojan i elegantan miris.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara / LIGHTLY BLOOM 30 ML (7,95 eura)

6. Najbolji gurmanski miris

Splendid bronze parfem je koji odiše senzualnošću i energijom te je samim time idealan za noćne provode. Sadrži glavne mirisne note jasmina, cvijeta naranče, heliotropa i orhideje u kombinaciji sa slatkim nagovještajima drva kašmira i crne vanilije. Trenutno je snižen!

 | Autor: Zara Zara Zara: SPLENDID BRONZE 30 ML (6, 99 eura)

7. Najbolji citrusni miris 

Vetiver Pamplemousse miriše na svježinu i bezbrižnost otkrivajući note grejpa, mandarine i vetivera. I on je trenutno na akciji!

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara / VETIVER PAMPLEMOUSSE 75 ML (15, 99 eura)

Tom Ford Vanilla Sex parfem Možda vas zanima Opojni miris vanilije parfem 'Vanilla Sex' Toma Forda učinio je velikim hitom. Na što asocira njegovo ime Rubrika Beauty Beauty
Photo: Zara

Komentari 0