Beauty
1/17

Najbolje frizure poznatih Hrvatica

Sa svojih četrnaest godina Petra Granić je imala viziju kako bi trebala izgledati frizura njene prijateljice te je uzela škare u ruke i krenula sa svojim prvim rezom na kosi. Sada slavi 20 godina rada s izložbom 'Vizura 20.14'.

 | Autor: Studio Etra Studio Etra

Kreativna voditeljica i vlasnica studija Etra, Petra Granić, svojstvena svom originalnom poimanju stila, ove godine slavi 20. godišnjicu svoga rada te je tom prigodom obilježila i svoju suradnju sa svojim divnim muzama hrvatske umjetničke scene koje su ujedno i zaštitna lica kampanje.

 | Autor: Studio Etra Studio Etra

"'Vizura 20.14' je moje viđenje kose svih ovih godina tijekom kojih sam se držala pravila 'manje je više' te apsolutnu pažnju posvećujem šišanju koji odražava prirodni pad kose. Ideju za konačni oblik frizure nalazim u vlastitom doživljaju osobe te viđenju njenoga ja, dok koloristički akcenti na frizuri podcrtavaju njezinu senzualnost", istaknula je Petra Granić.

 | Autor: Studio Etra Studio Etra

Inspiracija za izložbu i kampanju bile su umjetnice, prijateljice i dugogodišnje klijentice Lana Barić, Judita Franković, Mia Biondić, Nataša Janjić, Iva Mihalić, Anja Matković te primabalerina Edina Pličanić koje su pred objektivom Mare Milin utjelovile viziju studija Etra.

 | Autor: Studio Etra Studio Etra

Samo snimanje proteklo je izuzetno opušteno i veselo, a djevojke su pomno pozirale pred objektivom Mare Milin. Bilo je tu puno smijeha i dobre energije u prekrasnom ambijentu samog studija Etra. Šminku potpisuju make up artisti Saša Joković i Dajana Pajkić, a za odjeću je zaslužan umjetnički dvojac I-gle.

 | Autor: Studio Etra Studio Etra

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: Studio Etra

Komentari 0