Beauty 24. listopada 2012.

Najbolja organska kozmetika za vašu kožu

U današnje vrijeme kada je naša koža sve je više na udaru briga o njoj mora biti veća nego ikada. Česte promjene vremena, stres, nepravilna ishrana, genetika… samo su niz faktora na koje vrlo često ne možemo utjecati, a ostavljaju trag na našoj koži.

Koža postaje sve otpornija na klasične tretmane njege koji više ne pružaju željene rezultate. Tom istom logikom, Njemački brand Malu Wilz krenuo je u potragu za organskom kozmetikom. Ecocert certifikat koji posjeduju za organsku kozmetiku znači da kozmetika ne sadrži: mineralna ulja, PER emulgatore, parabene, sintetske mirise i konzervans.

 | Autor:

Organska kozmetika svoj rast doživljava u 2011.g, dok se prava ekspanzija očekuje u 2012. g. Malu Wilz brend ekskluzivno je zastupljen u web shopu DALJEPOTI.HR, dio je ArtDeco grupacije, poznate po svojoj tradiciji i kvaliteti.

 | Autor:

Malu Wilz organsku kozmetiku krasi epitet „Bio organska kozmetike“ što znači da je barem 95% sastojaka na prirodnoj bazi i barem 10% sastojaka uzgojeno organski. Ova kozmetika, iako pogodna svim tipovima kože, posebno je preporučljiva osjetljivoj kožu. Malu Wilz organska kozmetika bogata je uljima koji hrane stanice kože i regeneriraju ih. Sami time stanice postaju otpornije. Malu Wilz kozmetika ponudila je kompletan tretman njege lica koje možete koristiti iz udobnosti svog doma ali i u profesionalnim beauty i spa centrima u Hrvatskoj.

 | Autor:

Malu Wilz Pure Natural Cleansing Oil sredstvo za skidanje šminke na bazi jojobe i macadamie. Ulja temeljito čiste kožu, pritom ju ne nadražuju, zbog čega su izrazito pogodna za osjetljivu kožu. Ekskluzivno na DALJEPOTI.HR. Cijena proizvoda je 250,00 kn za 150 ml. Besplatna dostava.

 | Autor:

Malu Wilz Pure Nature Skin Guard Elixir nježni eliksir hijaluronskom kiselinom i ekstraktom riže koji koži daju vlagu. Stvara zaštitni film na koži i savršena je njega za kožu kojoj je tokom dana potrebna zaštita. Proizvod je ekskluzivno dostupan u web shopu DALJEPOTI.HR po cijeni od 300,00 kn. Besplatna dostava.

 | Autor:

Kvalitetna krema za lice nužna je za njegu kože. Malu Wilz Pure Nature Essential krema za osjetljivu kožu je esencijalna krema za osjetljivu kožu pruža koži intezivnu njegu. Sadrži odabrana ulja od lješnjaka, macadamia i jojobe u kombinaciji sa shea putrom i ostavlja kožu nevjerojatno mekanom tokom. Essential krema dostupna je po cijeni od 290, 00kn. Besplatna dostava.

 | Autor:

Zaokružit tretman lica sa Malu Wilz Pure Nature Essential kremom oko očiju. Glavni sastojak ove kreme je ulje jojobe koje kožu čini mekšom i ujedno ima zaštitno djelovanje na koži. Koža nakon nanašanja je izuzetno mekana. Cijena proizvoda na daljepoti.hr je 220,00 kn. Besplatna dostava.

Glavna odlika Malu Wilz kozmetike je profesionalizam, stoga ni ne čudi da je on zastupljen većini spa centara u Njemačkoj. Prateći trendove, DALJEPOTI.HR omogućuje i Hrvatskim spa i beauty centrima  da koriste visoko kvalitetnu organsku kozmetiku Malu Wilz .

Web shop DALJEPOTI.HR prati novitete u kozmetičkoj industriji i ide u korak sa njima. Osim branda Malu Wilz potražite i druge poznate svjetske brandove kao Clarins, Decleor, Dior, Collistar i mnoge druge. Svoju kupovinu obavite brzo uz svega par klikova i uživajte u svojim proizvodima svega 1-3 radna dana nakon kupovine! Odaberite vama najpristupačniji način plaćanja: pouzećem, virmansko ili kartično! Vlasnicima American Express kartica omogućujeno je plaćanje na 2-6 rata. 

Ugodnu i sigurnu kupovinu želi vam DALJEPOTI.HR tim

Komentari 0