Beauty

Najbolja boja za kosu nosi pridjev organski

Prvi organski frizerski salon u Hrvatskoj SCH&SCHKE i njegova vlasnica Goga Belančić proslavili su godinu dana

Ona kosu uređuje na posve organski način. NATULIQUE organske boje za kosu jednostavno ćete odmah zavoljeti. S visokih 98,02% organskih certificiranih sastojaka ( ECOCERT ORGANIC certifikat) NATULIQUE boje za kosu sigurno su najprirodnije boje u svijetu, a uz to i vrlo postojane.

 | Autor: arhiva arhiva Nemaju mirisa, ne iritiraju vlasište, pokrivaju 100 posto sijede kose, što je brojnim damama prioritet. Posebnost ovih boja za kosu je da ne zahtjevaju dodatne njege što štedi vrijeme i novac. Pomno izbalansirani udjeli prirodnih sastojaka tijekom tretmana bojanja ujedno njeguju, štite, hrane daju sjaj i vlagu kosi.

 | Autor: arhiva arhiva Ove premium boje za kosu mogu koristiti trudnice, dojilje, osobe osjetljivog vlasišta i alergičari, što je zaista velika prednost. Osim toga, organski šamponi iz ove linije i regeneratori za kosu njeguju na potpuno prirodan način što znači da će vaše prekrasne frizure trajati i do 30 posto dulje. 

 | Autor: arhiva arhiva Ujedno se štedi 30 posto više vode jer se organski šamponi puno jednostavnije ispiru. Svi NATULIQUE preparati nemaju umjetnih parfema pa je boravak u prostoru u kojem netko boja kosu, izuzetno ugodan.

Photo: arhiva

Komentari 0