Beauty

Bogati Dove paket s micelarnim gelom i vodom, vitaminskom kremom, šamponom i vazelinom te čeka...

  • Ovakva bogata nagrada izvući će ti smješak na lice; Dove paket sadrži čak 5 proizvoda!
  • Value4Money: beauty natječaj je u tijeku pa glasaj i osvoji ovaj genijalan poklon paket
  • Požuri, tek te nekoliko klikova i malo sreće dijeli od proizvoda uz koje će tvoja koža i kosa zablistati!

Naš Value4Money: beatuty natječaj čak i kraj vikenda ti može učiniti boljim! Ti samo trebaš 'svratiti' ovdje i zatim glasati u svakoj kategoriji proizvoda i poslati nam odgovor na zadano pitanje čime ulaziš u izbor za dnevnu nagradu. Danas je to raskošni poklon paket koji uključuje Dove šampon, Simple micelarnu vodu, Simple micelarni gel za pranje lica, Simple vitaminsku kremu i Vaseline Original Petroleum Jelly. Držimo ti palčeve i nemoj zaboraviti javiti frendicama da i one mogu postati dobitnice - nagrade dijelimo svaki dan! 

Dove Intensive Repair šampon

Sve mi želimo lijepu, njegovanu i blistavu kosu, no često je silnim feniranjem, bojenjem, toplim uvijačima i vezivanjem zapravo uništavamo. Zbog svega toga kosa postaje suha, lomna i oštećena, sjaj nestaje, a vrhovi se cvjetaju… Ukratko, kosa više ne izgleda lijepo i vapi za snažnijom njegom, počevši od samog pranja kose. Dove Intensive Repair šampon sadrži aktivne sastojke za obnovu keratina koji pomažu kosi da se oporavi od oštećenja. Dove Intensive Repair šampon pomaže popraviti znakove oštećenja na površini, čineći kosu glađom i snažnijom protiv loma. Pomažući ojačati kosu protiv loma, također možeš spriječiti pojavu rascvjetalih vrhova i oštećenja koja nastaju zbog bojenja i toplinskog oblikovanja.

 | Autor:

Simple Kind to Skin micelarna voda

Dermatolozi i kozmetičari neumorno upozoravaju da je čišćenje iznimno važan korak u njezi kože i da je ono jedina prava priprema za sve ostale preparate koje ćeš nanijeti. Ipak, upozoravaju i da sredstva za čišćenje ne smiju biti preagresivna za tvoju kožu. Zato je važno odabrati preparat koji će učinkovito, ali ne i pregrubo otkloniti nečistoće i šminku s lica. Simple Kind to Skin micelarna voda nježno uklanja šminku i hidratizira kožu. Sadrži vitamin B3, vitamin C i trostruko pročišćenu vodu. Bez umjetnih bojila i mirisa je te ne sadržava alkohol. Ova micelarna voda je dermatološki testirana, hipoalergena te nekomedogena. Prikladna je za vegane, a bočica je napravljena od reciklirane plastike.

 | Autor:

Simple Water Boost micelarni gel za čišćenje lica 

Micele su osvojile svijet ljepote velikom brzinom, a kako i ne bi?! Učinkovito čiste, a nisu preagresivne za kožu. Iako se u njihovu djelotvornost najčešće uvjeravamo koristeći micelarne vodice, sada micele dolaze i u obliku gela. Simple Water Boost micelarni gel za čišćenje lica iznimno je efikasan i iznimno nježan. Sadrži biljno deriviran PentavitinTM, vitamin B5, prebiotik, vitamin E i minerale. Osim ovim blagotvornim sastojcima, svoju nježnost duguje i tome što ne sadržava umjetna bojila i mirise te zato što je njegov sastav bezalkoholni. Dermatološki je testiran, nekomedogen i prikladan za vegane. Jednostavna je i upotreba – dlanovima zapjeniti malu količinu gela, umasirati u kožu lica, isprati i – lice je čisto k'o suza!

 | Autor:

Simple Kind to Skin Vital Vitamin dnevna krema

Naša dnevna krema ima puno zadataka za obaviti – u jednom sloju potrebno je kožu nahraniti, hidratizirati je, zaštititi i pripremiti lice za nanošenje šminke. Simple Kind to Skin Vital Vitamin dnevna krema za lice ima sve to: UVA/UVB zaštitu od sunca zahvaljujući SPF 15, vitamine, koži srodne nutrijente i nježne sastojke pa je prikladna i za osjetljivu kožu. Krema sadrži pro-vitamin B3 koji djeluje i na jačanje barijere kože, održavajući je hidriranom, a također stimulira i sintezu kolagena koji kožu održava elastičnom te vitamin E, jedan od najjačih antioksidansa. Također, krema sadrži i za kožu blagotvorne glicerin i bisabolol. Bez umjetnih je bojila i mirisa te alkohola. Dermatološki je testirana i hipoalergena.

 | Autor:

Vaseline Original Petroleum Jelly 

 | Autor:  | Autor:

Vaseline vosak sastoji se od 100% kozmetičkog vazelina koji zadržava vlažnost i pomaže u njezi kože. Ne sadrži dodane mirise i ne začepljuje pore. Može se koristiti na suhoj i osjetljivoj koži pa čak i u pelenskom području. Dermatološki je testiran. Dostupan u pakiranjima od 50 ml i 100 ml.

Znamo da sad jedva čekaš glasati, to možeš učiniti ovdje, a mi ti želimo puno sreće!

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0