Beauty

Na police je stigao korektor koji radi sve što ti treba: posvjetljuje, prekriva podočnjake, bore i nepravilnosti

Ženama je njihova torbica vitalni alat bez kojeg ne mogu preživjeti dan. No, više je manje ne vrijedi kada pričamo o njihovom sadržaju. Tempo današnje svakodnevice je munjevito brz i zato, žene sve više traže proizvode koje će prije svega biti multifunkcionalni.

Od jutra ste u akciji, trening, dijete ili poslovne obaveze omele su vašu make-up rutinu. Ne brinite, NIVEA vam donosi prikladan i učinkovit proizvod koji će riješiti sve vaše probleme i jako brzo postati omiljeni stanovnik vaše torbice. Sve što vam treba nalazi se u kompaktnom pakiranju NIVEA Cellular 3 u 1 korektora za njegu područja oko očiju koji kombinira moć prekrivanja pudera i njegu protiv starenja. Formula s visokokvalitetnim mineralnim pigmentima u boji učinkovito prekriva podočnjake, crvenilo i ostale nepravilnosti – bilo gdje na licu.

Zahvaljujući laganoj teksturi i tri različite nijanse, može se korisititi neovisno o području lica i namjeni - kao "highlighter", bronzer, za naglašavanje kontura, sakrivanje nedostataka ili jednostavno kao brzinski fix-up za vaš dnevni make-up dok jurite sa sastanka na sastanak.

 | Autor: NIVEA NIVEA

Jednostavan za korištenje i dovoljno mali da može stati u baš svaku torbicu i uvijek vam biti nadohvat ruke. Za svjež i blistav ten u jednom kliku od sada će se brinuti NIVEA Cellular 3 u 1 korektor za njegu područja oko očiju!

  • Prekriva tamne krugove ispod očiju
  • Daje koži blistav izgled
  • Pruža 24 satnu hidrataciju
  • Čisti hijaluron vidljivo smanjuje sitne i izražajne bore

Upute za nanošenje:

1. PRITISNITE donji dio olovke više puta dok sadržaj korektora ne iscuri na jastučić.

2. NANESITE jastučićem proizvod na područje oko očiju iznutra prema van.

3. UTAPKAJTE nježno kožu prstima, spužvicom ili kistom za nanošenje šminke kako bi se proizvod ravnomjerno rasporedio.

4. PRILAGODITE INTENZITET ako želite intenzivniju pokrivenost jednostavno nanesite korektor dva ili tri puta.

 | Autor: NIVEA NIVEA NIVEA Cellular 3 u 1 korektor za njegu područja oko očiju, 4 ml - preporučena 139,90 xx kn/ 18,57 EUR.

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite: https://bit.ly/3GI37c5
Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na ekskluzivni my NIVEA sadržaj: https://bit.ly/3gqBZ2X
Pratite nas i na IG NIVEA global

Photo: NIVEA