Beauty
1/8

Muške frizure za proljeće 2014.

Duga ili kratka, ravna ili kovrčava u 2014. godini modni kreatori mislili su na sve varijante frizure i uskladili ih s top trendovima.

Oblikovanje kose raznim gelovima i voskovima i dalje je najpopularnije, no kada se radi o dužoj kosi tada si možete priuštiti i malo neuredniji stil koji će dati dašak rokerskog stila. Zahvaljujući nekim dizajnerima i marama se vraća u modu.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Tradicionalni razdjeljak na stranu s naglašenim volumenom na drugoj strani je apsolutni hit. I šiške su u modi, kosa od iza je ošišana kratko dok je puno duža sprijeda počešljana sa strane. Kosa začešljana gelom daje frajerski izgled. Za one malo odvažnije čak je i bojanje kose u plavu u planu za 2014. ali za to ćemo još malo pričekati na našim prostorima.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Dečki će i dalje imati sa strane kratko i oštro pošišanu kosu, dok će na vrhu glave kosa  ostati relativno kratka te će se povećati duljina na prednjem dijelu. Kosa je zadržala težište više prema naprijed.

Postoji niz načina na koje možete nositi ovu frizuru. Neki muškarci vole više klasični i uravnotežen izgled, do onih ekstremnijih, kao kada stražnji dio i strane drže jako čvrsto i vrlo kratko u kruni. Dužina koja je zadržana kroz prednji dio utjecat će na cjelokupni vizualni završni dojam.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Konačno, to je frizura koja pruža veliku mogućnost za muškarce kojima kosa oko prednje linije polako nestaje kosa te na taj način mogu prikriti to područje bez problema na prirodan način, umjesto da izgleda kao da namjerno pokušavaju to sakriti.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Upravo ta frizura može imati i varijacije s razdjeljkom, zalizano, razbarušeno prema naprijed ili pak casual look koji je upotpunjen bradom. Trend brijačnica dizajniranih za muškarce ponovno se vraća u modu pa je u fokusu muška brada koja je dulja nego što smo do sada navikli, ali uredno ošišana i lijepo oblikovana kako bi se istaknule muževne crte lica i prikrili eventualni nedostatci.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Vodeći svjetski blogeri, modni stilisti, ali i slavni zasigurno će prvi iznijeti na svjetlo dana sve promjene koje možete primijeniti i na svom svakodnevnom stylingu. U svakom slučaju bitno je da nađete uvijek nešto za sebe i osjećate se odlično s onim što nosite.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0