Beauty

Muške frizure za ovu jesen

Ovogodišnja jesen donosi nam neke promjene što se tiče muških frizura. Vraća nam se klasika u malo modernijem ruhu, a ono što se mnogima jako sviđa je i povratak trodnevne brade.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Brada je u novoj sezoni duža, no uredno je ošišana, definirana na rubovima i zaglađena. Brada zaglađenoj frizuri daj potpuno novi look. Najbolji primjer za novu trendi frizuru koja je upotpunjena dužom bradom je Justin Timberlake. Styling pjevača, a i sama frizura i brada su u skladu s njegovima godinama te imidžem koji stvara, ozbiljno, no opet moderno i zanimljivo.

'Klasične' muške kraće frizure ove jeseni su kao evergreen, postojane i standardno dobre, ali opet ne van trendova. Ovakva frizura u kombinaciji s bradom može doprinijeti opuštenom i trendi ili pak savršeno poslovnom looku.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

S kraćom frizurom je možda ipak jednostavnije što se tiče samostalnog svakodnevnog održavanja. Dovoljan je gel ili lagani vosak, pasta koji ne masti i ne lijepi kosu. Frizuru je tako moguće preoblikovati nekoliko puta u danu.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Za dužu frizuru prvenstveno je važno dobro šišanje, odnosno pravila forma kako bi ju kasnije bilo što lakše održavati. Odličan primjer za ovaj stil frizure je pjevač Alex Turner. Zaokret u njegovom stylingu odlično je upotpunila i nova frizura bez koje cjelokupni dojma ne bi bio potpun.

Slike detaljnije pogledajte u galeriji...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0