Beauty 14. travnja 2016.

Mračno, seksi i glamurozno: Make up u gothic stilu

Getty Images.

Tamne usne, smokey eyes, porculanski ten... Saznajte kako se našminkati u gotik stilu, a da ne izgledate kao da je Noć vještica

Želite malu promjenu u svom načinu šminkanja? Gothic stil (naravno umjereni) će vas instantno pretvoriti u seksi zavodnicu. Nakon velikog uspjeha filmova o vampirima iz sage “Sumrak”, vamp izgled preplavio je modne piste posljednjih nekoliko sezona. Tamne usne, od crnih gotičkih do onih glamuroznih, boje trule višnje, postale su nezaobilazne!

 | Autor: Getty Images Getty Images

Kako to postići? Savršena koža je jedan od presudnih faktora ovog trenda. Utapkajte korektor preko svih nepravilnosti koje zapazite, a zatim nanesite prozračnu podlogu koja je za nijansu svjetlija od one koju biste obično koristili.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Budite oprezne s olovkama za usne. Kada započnete s iscrtavanjem vodite brigu da ne prelazite rubove, jer će izgledati prenaglašeno. I pažjivo odaberite olovku koja je gotovo identična boji ruža. Iako se u gothic stilu nosi za nijansu tamnija olovka nego ruž, u ovome, prilgođenom trendu, bitnije je da je samo forma usnica naglašena.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Nijanse sjenila mogu bii od tamnoljubičastih, boje čokolade do crnih, ali obavezno mat! Također, obavezni dodatak ovom trendu su takozvane “smokey eyes” u verziji s crnim sjenilima.

Komentari 0