Beauty

Možeš li vjerovati da su MAC žestoko napali zbog ove slike?

Običnom smrtniku bila bi ovo samo Instagram fotografija usana premazanih tamnom olovkom s potpisom jednog od najpoznatijih beauty brendova. No, u čemu je fora s ovom slikom i zašto je naišla na kritiku?

Savršeni ten, savršena kosa, savršeno nalakirani nokti i maskara u svom najboljem izdanju. Jasno, make up brendovi svoje proizvode uvijek nastoje prikazati u najboljem mogućem svjetlu, pa im "ljudski dodaci" poput dlačica, pjegica, nesavršenih zubiju i mitesera ponekad predstavljaju problem. Ipak, čak i beauty industrija je shvatila kako realne žene ne izgledaju poput onih na reklamama pa je sasvim u redu i da manekenke imaju pokoji prištić, da im obrve nisu uvijek savršeno oblikovane ili da, kao u ovom slučaju - imaju dlačice iznad usana?

Da, ako bolje pogledaš, na ovoj MAC-ovoj fotografiji na kojoj model nosi Chestnut olovku za usne, sve je prirodno. Ili bolje, rečeno, vide se sitne bijele dlačice iznad usana modela te malo tamnije dlačice prema obrazima. Nama je trebalo desetak sekundi da skužimo o čemu je točno riječ (jer dlačice su doista minijaturne, a i osvjetljenje je postavljeno tako da ih ne ističe). 

Ipak, kako se još nije rodio onaj koji bi svakog zadovoljio, MAC je naišao na oštre kritike svojih pratitelja: "Niste mogli ovo srediti u Photoshopu?", "Halo, zar ne vidite brkove?"i "Ne mogu naći ovu boju šume na vašoj stranici", samo su neki od komentara. Srećom, većina pratitelja je pozdravila ovaj MAC-ov potez (mi i dalje ne vidimo problem u slici), a hejterima poruka: Zar ste se vi rodili bez dlačica na tijelu?

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0