Beauty

Možda baš ti danas osvojiš omiljeni trio - Avon kremu, ruž i parfem!

  • Ignoriramo kišne dane i s našim natječajem Value4Money grabimo punom parom naprijed! 
  • Tako ti omogućujemo da i danas osvojiš vrijednu nagradu - Avon poklon paket 
  • I nećemo ti uopće oduzeti puno dragocjenog vremena, tek te nekoliko klikova i malo sreće dijeli od statusa dobitnice! 

Naša sreća sve je veća kako naše drage čitateljice osvajaju vrijedne proizvode iz beauty svijeta, ali ne brini… naš natječaj Value4money: beauty nastavlja se i baš tebi može ovaj dan učiniti još boljim! Sve što trebaš napraviti je glasati u svakoj kategoriji proizvoda ovdje i poslati nam odgovor na zadano pitanje. 

Uz malo sreće, možeš postati dobitnica Avon poklon paketa koji sadrži: Avon Anew Sensitive+ Dual Collagen kremu za lice, Avon True Ultra mat ruž i Avon Far Away Splendoria EdP, 50 ml.

Avon Anew Sensitive+ Dual Collagen krema za lice

 | Autor: PROMO PROMO

Iako je osjetljiva koža zahtjevna za izbor proizvoda, ona nije neuobičajena, već samo podsjetnik da proizvode za njegu treba birati pažljivo. Upravo zbog tog razloga, Avon je ponudio rješenje u novoj Anew Sensitive+ Dual Collagen kremi za lice, koja se bori protiv svih znakova starenja. Ova bogata krema vraća osjećaj zategnutosti i elastičnosti, zahvaljujući nagrađivanom Protinolu TM, koji potiče proizvodnju dva tipa kolagena. Krema će kroz samo 72h smanjiti crvenilo i umiriti osjetljivu kožu, smanjiti vidljivost sitnih linija i bora, ali i djelovati na obnovu zaštitne barijere kože te tako spriječiti daljnje isušivanje.

Avon True Ultra mat ruž

 | Autor: PROMO PROMO

Ruž za usne je uvijek malo više od običnog ‘make-up’ proizvoda, a pronaći u jednom ružu sve što tražimo od njega, nije lak zadatak. Ako ste u potrazi za mat verzijom, utoliko je zadatak teži. Avonov True Ultra mat ruž za usne učinio je korak više, pa sada u jednom proizvodu možete pronaći bogatu boju koja potpuno prekriva usne, ali ih neće pritom isušiti. Tajna ove nadograđene formule je u mješavini njegujućih ulja kako bi dobili svo bogatstvo boje, bez neugodnog zatezanja. Kremasta tekstura u sebi skriva ulje avokada, koje je zaslužno za ultra hidrataciju, a zamamni miris ruža dodatno će dobro utjecati na vaše raspoloženje.

Avon Far Away Splendoria EdP, 50 ml

 | Autor: PROMO PROMO

Novi, sofisticirani i luksuzni miris kuće Avon, inspiriran je Bliskim istokom, a uz poseban spoj rijetkih i skupocjenih sastojaka, Far Away Splendoria miris pruža osjećaj zavodljive raskoši. U ovaj miris utkan je prvi na svijetu akord bijelog ouda, koji tako predstavlja jedinstvenu mješavinu sastojaka. Agar ulje ili oud, najskuplje ulje u industriji mirisa, kojeg opisuju kao "rajski miris" ili "svetu aromu", podsjeća na Orijent, dok mirisna nota vanilije ostavlja kremasti dojam. Prepoznatljive note crne šljive zavodljivo spajaju ova dva sastojka i stvaraju jedinstvene note u mirisu parfema Far Away Splendoria.

Želiš ovaj Avon poklon paket u svojoj kozmetičkoj torbici? Ovdje glasuj za svoje beauty favorite u svim kategorijama i odgovori na zadano pitanje i možda ti se želja ispuni. Sretno!

Dobitnice Value4Money nagradnih natječaja od subote 12.11.2022. do petka 18.11.2022. su:

Dobitnice Anzotica paketa (12.11.):
Željka Tomac
Jelena Ivekovic
Jelena Vašarević
Veronika Kušina

Dobitnica dm paketa (13.11.):
Maja Grgurević

Dobitnica Braun IPL uređaja (14.11.):
Biljana Šekerija

Dobitnica Revlon pegle za kosu (15.11.):
Antonija Nadinić

Dobitnica ROX Beauty LED maske (16.11.):
Katarina Gabelić

Dobitnica dm paketa (17.11.):
Lucija Kožarec

Dobitnica Avon paketa (18.11.):
Martina Čordaš

 

 
Photo: PROMO

Komentari 0