Beauty 31. ožujka 2015.

Model Helena Šopar otkriva svoje beauty favorite

Jedan od najuspješnijih hrvatskih modela, Helena Šopar, zna koliko je teško i važno održati kožu lijepom i zdravom. Otkrila nam je svoje omiljene beauty proizvode koji joj pomažu da zablista na svakoj reviji i editorijalu, ali i u privatnim situacijama. U njenu kozmetičku torbicu jednostavno želimo i moramo zaviriti.

Helena Šopar kaže kako je njena dnevna beauty rutina izrazito jednostavna, a započinje čišćenjem lica tonikom od smilja nakon kojeg nanosi La Prairie serum te dnevnu kremu. Ističe kako više vremena posvećuje svakodnevnoj njezi kod kuće nego njezi u kozmetičkim salonima.

"Nisam fan kozmetičkih salona i u pravilu ih ne posjećujem, ali ima jedna osoba kojoj idem s punim povjerenjem. Svaki puta kada dođem u Zagreb idem kod Manuele Picard koja mi napravi tretman kisikom i to je nešto najbolje za moju kožu koja je konstantno na putu i  nedostaje joj hidratacije", otkrila nam je.

 | Autor:

Kako je stalno u pokretu, Helena svoje omiljene proizvode uvijek nosi sa sobom i ne pravi razliku između beauty rutine na putu i kod kuće. U njenoj kozmetičkoj torbici se tako uvijek nalaze Bio-Oil ulje, tonik od smilja u spreju, Papaya lip balm i Bobbi Brown korektor.

"Često sam u avionu što kožu zna dodatno isušiti, odnosno izmučiti, i upravo ga tamo najčešće koristim ulje.  Prvo stavim tonik od smilja u spreju i zatim Bio-Oil oko očiju, kod nosnica i na čelo. U isto vrijeme mi umanjuje podočnjake, odlično hidratizira, a fini miris umiruje", ističe poznata manekenka koja kod proizvoda najviše cijeni jaku moć hidratacije i ugodan miris lavande i smilja, ali i ima odličan beauty trik.

"Ponekad sama napravim masku za lice od manuka meda i zobenih pahuljica. Nakon takvog tretmana koža jednostavno blista", dodala je Helena za kraj.

Komentari 0