Beauty

Još samo danas i sutra možeš osvajati nagrade! Požuri i osvoji Luxea suho ulje i Moja Oaza kremu za lice

  • Naš Value4Money traje još samo dva dana pa je i nagrada još malo
  • Danas možeš osvojiti sjajno Luxea Suho ulje sa zlatnim česticama te Moja oaza kremu za lice
  • Odaberi svoje favorite u natječaju Value4Money: beauty i možda je ova nagrada baš tvoja

U sklopu našeg nagradnog natječaja ovoga puta nudimo ti priliku da se oboružaš sjajem - i to doslovno! Luxea je za tebe pripremila Suho ulje koje sadrži zlatne čestice koje će u trenu tvojoj koži podariti blistavost i mekoću. Također, zlatne čestice odvode nas u magične ljetne večeri i vraćaju u neke sretnije, sunčanije i opuštenije dane. Uz njega imaš priliku osvojiti i Moja Oaza Kremu za lice Kolagen & Ceramidi koja će tvoju kožu uspješno zaštititi od preranog starenja.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Luxea Suho ulje sa zlatnim česticama sadrži „zlatne bisere" bogate organskim ekstraktom mrkve, prirodna ulja badema i makadamije, ekstrakte jojobe i ružmarina te blagotvornu aloe veru. U trenu se upija i ne masti kožu, ostavljajući ju pritom mekom i svilenkastom. Zlatne čestice elegantno pojačavaju sjaj i daju svjetlucavi efekt koži. Redovita upotreba ulja pospješuje hidratizaciju kože. Osim u preparativnoj može se koristiti i u dekorativnoj kozmetici kao završni dodir koji će tijelu dati dodatni blistavi izgled prije večernjeg izlaska ili u posebnim prilikama. Elegantno pakiranje u staklenoj bočici s pumpicom omogućuje jednostavnu i praktičnu primjenu, a zahvaljujući inovativnoj Liquid Gold Pearls tehnologiji proizvod nije potrebno protresti prije primjene.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Druga nagrada je Moja Oaza Krema za lice s kolagenom i ceramidima. Riječ je o kremi bogate, ali brzoupijajuće svilenkaste teksture koja koži pruža zaštitu te ju dubinski hrani i hidratizira, a zbog ove kombinacije učinaka se može koristiti i kao dnevna i kao noćna krema za normalnu do suhu kožu. Sadrži esencijalne dermalne biomolekule (koži srodni sastojci): kolagen neophodan za čvrstoću i tonus kože, hijaluron koji dokazano hidratizira te ceramide kao gradivne jedinice staničnih membrana i zaštitnog hidrolipidnog sloja kože. Potpuno prirodni antioksidansi, ekstrakti sjemenki grožđa i zelenog čaja (bogati polifenolima) te provitamin E, pružaju koži zaštitu od slobodnih radikala nastalih djelovanjem UV zračenja, te štite kožu od prijevremenog, svjetlošću uvjetovanog starenja kože, a prirodna ulja jojobe, badema i karite maslac pružaju koži svilenkastu mekoću i podatnost.

Value | Autor:

Kako do ove super nagrade? Još danas i sutra traje miss7 beauty natječaj Value4Money kojem je cilj izabrati kozmetičke proizvode koji se ističu izvrsnim omjerom cijene i kvalitete u 2019. godini. Posjeti stranicu našeg natječaja, daj glas jednom proizvodu iz svake kategorije, ostavi svoje podatke, odgovori na nagradno pitanje i možda baš ti osvojiš ovaj predivan nagradni paket. 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0