Beauty

Miris Gabrielle Chanel Essence poziva žene da otkriju svoje istinsko ja

  • Chanel je 2017. godine stvorio miris u čast Gabrielle Chanel kao odraz njezina izvanrednog, odlučnog i strastvenog duha
  • On ilustrira oslobođenu ženu koja je revolucionarizirala eru sa svojim vizionarskim zauzimanjem svijeta, mode i ljepote vođena unutrašnjom snagom te je bila avangardna izumiteljica koja je promijenila pravila
  • Upravo je Margot  Robbie zaštitno lice ovogodišnjeg mirisa

Hrabri i neovisni lik Gabrielle Chanel odredio je njezinu sudbinu te je 2017. godine stvori miris njoj u čast.  Miris je bio odraz njezinog izvanrednog, odučnog i strastvenog duha. I ove godine je ponovno osmišljen miris kojem je zaštitno lice australska glumica Margot Robbie. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Gabrielle Chanel Essence poznat je miris no s druge strane ne nalikuje ničemu prije, a pokazuje živopisniju i bogatiju stranu. Inspiriran je samom suštinom onoga čime je Gabrielle zračila, miris je intenzivan te poziva sve žene da otkriju svoje iskonsko ja te da slijede svoje instinkte iskazujući svoju slobodu te da govore bez zadrške. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

U ovom mirisu spajaju se četiri bijela cvijeta - jasmin, ljiljan, Ylang ylang koji je poznat i pod nazivom kananga iz porodice magnolije, a naziva se i cvijetom nad cvjetovima te cvijet naranče.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0