Beauty 15. prosinca 2014.

"Microblading eyebrows” - za savršen izgled vaših obrva

1/9

Osim slikanja i crtanja, i iscrtavanje obrva može biti prava umjetnost. Prije nego što se odlučite gdje otići po svoje nove obrve, potrebno je pronaći stručnog i iskusnog umjetnika koji će vam pomoći da zablistate.

Gđa.Tatjana Damjanović (International Cosmetics Tattoo certificate, Certificate - Trainer Hair stroke metode) je pravi umjetnik, a to dokazuje svojim brojnim umjetničkim djelima i stalnim radom.

 | Autor:

Na slovenskom tržištu se prije tri godine prvi put se pojavila ova metoda u Lepotnem studiju Prive koji danas nudi Microblading metodu oblikovanja obrva, ali i edukaciju za taj tretman. Lepotni studio Prive je specijalizirani studio, koji je nakon dugogodišnjeg iskustva, educiranja i brojnih stranih i domaćih diploma, ponudio svoje usluge i u Hrvatskoj.

Možete ih posjetiti u Zagrebu, Splitu i Rijeci, a najveća garancija studija su zadovoljni i redoviti klijenti.

 | Autor:

Microblading metoda

Umjetnost ove metode je istaknuti ono osobno, individualno i 100% prirodno. Metoda idejno proizlazi iz tetovaže, ali se od nje razlikuje po sofisticiranosti aparature i tehnike, pigmenata te dubini unosa pigmenta u kožu kao i samog izgleda, koji je toliko prirodan, da je razlika između iscrtanih i prirodnih dlačica obrva gotovo neprimjetna.

 | Autor:

Riječ je o vrlo preciznoj i umjetničkoj metodi. Microblading metoda kraljevska je disciplina svekolike umjetnosti trajnog make upa. Govorimo o polutrajnoj šminki, što znači da je trajnost metode do dvije godine uz godišnje osvježavanje boje. Metoda daje prirodne rezultate, na prvi pogled nije moguće primijetiti, da ste bili na tretmanu uljepšavanja obrva, jedino će vas izdati savršen izgled. Preporučuje se svim ženama koje žele uredan izgled obrva, osobama koje su zbog čupanja ostale bez obrva, onima koje svaki dan crtaju obrve do osoba koje su zbog zdravstvenih razloga ostale bez obrva. Microblading metoda pruža mogućnost modeliranja svakog lica, čime ćete si priuštiti promjenu koja neće biti izražajna.

 | Autor:

Vaše lice će izgledati vedrije, a pogled otvoreniji što će vam dati samopouzdanje, ekspresiju osjećaja i naglasiti ljepotu lica. Microblading metoda je ručni rad, koji pruža nježan unos pigmenta u kožu malom oštricom, koja je toliko tanka, da će iscrtane dlačice izgledati 100 % prirodno i tanko. A prije iscrtavanja potrebno je i nešto informacija, zbog kojih ćete se odlučiti doći u Prive.

Prvo je važno odabrati stručnjaka, čiju ste kompetentnost i kvalitetu rada prethodno provjerili. Tretman iscrtavanja obrva traje od sat do sat i pol (samo iscrtavanje dlačica traje 15 minuta, dok se ostatak vremena troši na probno ocrtavanje oblika obrva kojeg radimo sa olovkom te se tako može vidjeti kako će obrva izgledati nakon tretmana. Zatim se izmjeri simetrija kao i bira jedna od 14 nijansi boja). Simetrija i oblik obrva određuje se na vašu želju, kao i uz stručni savjet za vašu fizionomiju lica. Vaše dlačice se ne čupaju ili briju prije samog tretmana. Uklanjaju se samo one koje su van željenog oblika, ostatak ostaje, a crtanje se vrši između njih. Nakon provedenog postupka nema natečenost i crvenila. Eventualno ako se pokazuje crvenilo, prestaje za 15 minuta. Uvjeti rada su 100 % sterilni i higijenski. Iscrtavanje ovom metodom je gotovo bezbolno. U slučaju nelagode može se koristiti lagani anestetik. Trajnost metode je do 2.godine. Preporučuje godišnje osvježavanje pigmenta.

Microblading edukacija

 | Autor:

Kada estetisti profesionalno stvaraju umjetnost, kao što je Microblading metoda, nije samo riječ o umjetničkom nadahnuću. Riječ je u znanju i u umijeću primjene zakonitosti, koje su u temeljima svakog pojedinankog rada, kao i kvalitetnim proizvodima. Dakle, riječ je o uvijek istim pravilima koja se ne odražavaju na svakom licu isto, jednostavno zato što sva lica nisu jednaka.

Rad, oblik obrva, može na većini lica izgledati jednako, samo ako izvođač ne primjenjuje te zakonitosti, nego na svakom licu ponavlja jedan i isti oblik, gdje nema mjesta za različite forme obrva. Nadareni izvađači uključuju i umjetničku dimenziju, iako je umjetnička sloboda u suprotnosti sa slijeđenjem strogih smjernica.  Svaka obrva sa svojim detaljima postaje umjetničko nadahnuće. Svaka klijentica, njeno lice traži predanost i potpuni angažman. Tako zahtjevna očekivanja možemo trajno ispunjavati samo ako smo dobro educirani i imamo volju te želju za savršenstvom.

Vaše dlačice se ne čupaju niti briju prije samog tretmana. Uklanjaju se samo one koje su van željenog oblika, ostatak ostaje, a crtanje se vrši između njih. Nakon provedenog postupka nema natečenosti i crvenila. Eventualno crvenilo prestaje za 15 minuta. Uvjeti rada su 100% sterilni i higijenski. Iscrtavanje ovom metodom je gotovo bezbolno. U slučaju nelagode može se koristiti lagani anestetik. Nakon tretmana dobivate kremu (Recove all) za bolju trajnost.  Korekcijski pregled vrši se nakon tri mjeseca.

 | Autor:

Trajnost metode je do 18 mjeseci. Preporučuje se godišnje osvježavanje pigmenta.

Zašto?

 • jer svaka dlaka na mjestu gdje nedostaje se iscrta posebno, samim time postiže se 100% prirodan izgled
 • jer ste umorne od jutranjeg iscrtavanja obrva
 • jer bi željele savršen izgled obrva i na moru, u teretani te se buditi uređene
 • jer se konačan izgled prilagođava se vašoj kosi, tonu kože i strukturi lica te obrva
 • Vaše će lice izgledati mlađe i vedrije
 • Bit ćete puni samopouzdanja

Postupak

 • Savjetovanje o željama i ocjena stanja obrva
 • Digitalni izračun simetrije, slikanje i ocjena
 • Probno iscrtavanje oblika obrva, sve do 100 % zadovoljstva klijena
 • Test reflekcije (usklađivanje boje pigmenta s tonom vaše kože, kose)
 • Micro skin cutter za otvaranje, pripremu kože prije iscrtavanja dlačica
 • Početak iscrtavanja do potpunog izgleda
 • Postupak je skoro bezbolan, natečenosti nema
 • Postupak traje od 1 do 1.5 sata

Trajnost

 • Pigmenti koji se unose traju do 2 godine, a trajnost zavisi od tipa kože
 • Preporučuje se godišnje osviježavanje pigmenta
 • U roku 6.mjeseci nakon tretmana dolazi se na korekciju, gdje se pregledavaju sve dlačice i po potrebi docrtavaju na djelovima gdje je potrebno  u slučaju da se nešto izbrisalo, što je posve normalno. Korekcijski pregled se NE plaća.

Sigurnost

 • Koriste se AC pigmenti (mineralni pigmenti, koji su netoksični i hipoalergeni)
 • Uvjeti rada su 100% sterilni, a dijelovi za iscrtavanje su za jednokratnu upotrebu
 • Visoki higijenski uvjeti rada

Više informacija saznajte na:

+386 (40) 513 315
Mail: info@privestudio.si
Facebook Prive Studio

Komentari 0