Beauty

Michael Kors mirisi za žene i muškarce stigli su na hrvatsko tržište

Ponekad u sportskom izdanju, ali uvijek sexy i glamurozna.

Tako Michael Kors opisuje svoju viziju žene. „Jet-set“ stav,  jedinstvena osobnost, zarazan pristup životu, svijetu mode i kozmetike glavne su osobine poznatog američkog dizajnera Michaela Korsa. Stoga ne čudi što uspijeva u svemu što dotakne. Kors je poznat po neponovljivom osjećaju kako ženu učiniti zavodljivom, te u isto vrijeme opuštenom. „Go to“ lifestyle brand za žene diljem svijeta koje njeguju sportski, ali istovremeno glamurozan i sexy izgled.

 | Autor: arhiva arhiva

Tvrtka Orbico Beauty ovog ljeta na hrvatsko tržište dovodi Michael Kors mirise koji su dio Estee Lauder grupacije. Mirisna kolekcija biti će dostupna do kraja 7.mjeseca u odabranim Muller, Douglas i Anabella parfumerijama.

 | Autor: arhiva arhiva

Michael Kors za svoje mirise smatra da su njegova najintimnija „kreacija“. Kolekciju Michael Kors mirisa na hrvatskom tržištu čine 5 mirisnih linija za žene:

- Sexy Amber
- Glam Jasmine
- 24k Briliant Gold
- Rose Radiant Gold
- Signature Women

 | Autor: arhiva arhiva

...i dvije mirisne linije za muškarce:

- For Men
- Extreme Blue for Men

 | Autor: arhiva arhiva

"Vjerujem da današnji muškarci drugačije razmišljaju o stilu. Cijene luksuz i jednostavnost te se žele osjećati udobno. nastoje biti moćni i seksi, a to je i filozofija kojom sam se vodio dok sam stvarao svoj prvi parfem za muškarce," kaže dizajner.

Photo: arhiva

Komentari 0