Beauty 20. studenoga 2015.

Micelarna otopina s Natrue certifikatom – po prvi put u Hrvatskoj

Olivalova Micelarna otopina nježno čisti kožu te uklanja nečistoće i ostatke šminke. Osim za čićenje lica i vrata vrlo je djelotvorna i kod osjetljivih područja oko očiju, jer je toliko nježna da ne izaziva nikakve iritacije. Na koži ostavlja osjećaj mekoće te ne narušava prirodnu ravnotežu i vlažnost kože. Osvježavajućeg je citrusnog mirisa, a nakon nanošenja nije ju potrebno ispirati.

Budući da ne isušuje kožu mogu ju koristiti i osobe s osjetljivom i suhom kožom. Voda je njezin glavni sastojak, no Olivalova micelarna otopina dodatno je obogaćena eteričnim uljem smilja koje pomaže pri regeneraciji i revitalizaciji kože. Dodatno ju obogaćuje i ekstrakt jabuke, bogat A,B,C i K vitaminima za jačanje tonusa kože, a flavonoidi i fenoli iz jabuke djeluju antiseptički i antioksidativno.

 | Autor:

Ovo je ujedno i prva micelarna otopina u Hrvatskoj koja posjeduje Natrue, međunarodni certifikat prirodne kozmetike. Može se kupiti zasebno (49,90), no i u vrlo praktičnoj toaletnoj torbici od jute (79,90) , uz Olivalovu noćnu ekstrahranjivu kremu sa smiljem, na prodajnim mjestima: dm , Spar, Müller, Nama, Bipa , Kozmo i Konzum.

Komentari 0