Beauty
Melem Lips&Cheeks

Dreamy Rose i Fresh Magnolia novi su pigmentirani Melem balzami koji će obojiti usne, ali i obraze

  • Melem je predstavio dva nova 2 u 1 balzama koji njeguju usnice i nježno boje obraze
  • Lips&Cheeks balzami dolaze u dvije nijanse, Dreamy Rose za prirodni dnevni izgled i intenzivniju Fresh Magnoliju za dramatičniji večernji look
  • Svileknaste teksture i prirodnih pigmenata njeguju usne, a obrazima daju lijep svježi izgled

Melem je predstavio dva nova balzama s prirodnim pigmentima koja će razveseliti ne samo obožavateljice mekih i njegovanih usana nego i sve žene koje vole praktičnost. Zašto? Jer predivno prianjaju uz usne, a obrazima daju lijepu i prirodno rumenkastu boju. Ukratko, osvježavaju izgled u trenutku. 

Kremaste, svilenkaste teksture, novi Lips&Cheeks balzami dolaze u dvije nijanse – Dreamy Rose i Fresh Magnolia, prva za nježan dnevni, a druga za vibrantan večernji look.

Melem Lips&Cheeks | Autor: Melem Melem

Novi balzami se osim prirodnim pigmentima pohvaliti mogu i kremastom, svilenkastom teksturom koja dobro prijanja uz usnice, obrazima daje svježinu, a nama mladolik izgled. Pažljivo formulirani, ugodni su na usnicama, zaglađuju ih i štite ih od isušivanja. Na obrazima se pak brzo i lako sljubljuju s podlogom i tenom i osvježavaju izgled bez masnog, sjajnog traga. Dovoljno ih je nanijeti direktno na lice te lagano utapkati prstima, no može se koristiti i spužvica za šminkanje.

Melem Lips&Cheeks | Autor: Melem Melem

Nijanse su odabrane tako da pristaju praktički svim tipovima kože, bojama tena ili kose. Puderasto ružičasta Dreamy Rose idealna je za romantičan, prirodan dnevni izgled jer savršeno osvježava, popunjava prirodan volumen usana te licu osigurava profinjenu blistavost.

Melem Lips&Cheeks | Autor: Melem Melem

Melem Lips&Cheeks Fresh Magnolia donosi vibrantniju crvenu boju čija se nijansa prelijeva poput sutona, od koraljno do senzualno crvene, ovisno o toplini usana i raspoloženju. Idealna je za večernje sate i izlaske, kad želimo dramatičniji i puteniji izgled. Ukratko, dobar i praktičan proizvod koji u dva poteza, nudi već poznatu njegu, ali i opušten i lagan makeup.

Melem Lips&Cheeks | Autor: Melem Melem

Photo: Melem

Komentari 0