Beauty

Maskara s listom čekanja od 11.000 ljudi ponovno je dostupna za kupovinu, nakon čak 10 mjeseci

Svi oni koji traže maskaru koja radi više od samog bojenja i podizanja trepavica, možda bi željeli isprobati Typology serum maskaru. Ovaj inovativni proizvod tvrdi da jača i produljuje trepavice prirodnim sastojcima, kao što su peptidi graška, ricinusovo ulje i biljni keratin. Također, ova serum maskara obećava prirodan i definiran rezultat, bez grudica ili razmazivanja.

 | Autor: Foto: Typology

Typology je francuski brend koji se fokusira na clean i minimalističke kozmetičke proizvode, s visokim postotkom prirodnih sastojaka i bez testiranja na životinjama. Nakon što je prošle jeseni lansirana i rasprodana u manje od mjesec dana, čak deset mjeseci nije bila dostupna za kupovinu i tijekom tog razdoblja skupila je listu čekanja od više od 11 tisuća ljudi. Odlične vijesti su da je ova serum maskara, konačno ponovno na zalihama na njihovoj web stranici. Cijena je 19,90 eura za tubu od 9 ml, što je odlična cijena u usporedbi s drugim vrhunskim maskarama na tržištu. Proizvod dolazi u dvije nijanse - crnoj i smeđoj.

vodootporna maskara Možda vas zanima Najbolje vodootporne maskare za bezbrižno ljeto s besprijekornim makeupom Rubrika Beauty Beauty

Jedinstvena Typology formula za prirodno duge i guste trepavice nakon samo nekoliko tjedana

Prema brendu, ova serum maskara djeluje tako da svojim aktivnim sastojcima hrani i jača trepavice. Peptidi graška prirodni su izvor aminokiselina koje pomažu stimulirati rast trepavica i spriječiti njihovo lomljenje. Ricinusovo ulje je poznat sastojak za povećanje gustoće i dužine trepavica. Dodan je i biljni keratin za kreiranje volumena i duljine bez otežavanja trepavica.

 | Autor: Foto: Typology

Typology serum maskara također ima jedinstvenu četkicu koja omogućava jednostavno nanošenje i nadogradnju. Četkica ima dvije strane - jednu s kratkim vlaknima za oblaganje trepavica od korijena do vrhova i drugu s dužim vlaknima za razdvajanje i definiranje trepavica. Formula je kremasta i nadogradiva, tako da se može prilagoditi intenzitet prema svačijim željama.

 | Autor: Foto: Typology

Recenzije kupaca koji su isprobali serum maskaru su i više nego pozitivne. Mnogi hvale njezin prirodni izgled na trepavicama i hranjiva svojstva. Neki su korisnici također izjavili da su primijetili poboljšanje stanja svojih trepavica nakon samo nekoliko tjedana korištenja proizvoda. Svi oni koji su zainteresirani isprobati Typology serum maskaru, moraju požuriti s narudžbom prije nego što se rasproda jer bi u tom slučaju ponovno mogli proći mjeseci prije nego što ju budemo imali priliku opet kupiti. Definitivno ne propuštamo ovakvu priliku da se dočepamo kultnih make up proizvoda koje čekaju na tisuće obožavatelja.

Možda vas zanima Avonova 'najekstremnija' maskara dosad svilenkastom strukturom čini čuda za volumen i gustoću Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @hollyrebeccawhite

Komentari 0