Beauty

Masaža zmijama i spaljivanje lica: Najbizarniji beauty tretmani

Neki tretmani zaista zahtjevaju izdržljiv želudac, a žene za njih izdvajaju vrtoglave svote novca...

Patnje kojima se žene izlažu za svoju beskrajnu ljepotu i najnoviji trend, prema mišljenju mnogih, prelaze sve granice dobrog ukusa. Naime, za sat i pol 'zlostavljanja' plaćati i do 4.000 funti, uključujući spaljivanje lica, nije baš normalno. Iako sama pomisao na takav tretman može spriječiti većinu ljudi da se podvrgnu tom bolnom postupku, zagovornike mladenačkog izgleda ništa ne može spriječiti u tome. Liječenje je uklanjanje stare kože. Unatoč mirisu spaljene kože i spaljenom krvavom tkivu, rezultat nakon dva tjedna je nova, ružičasta i glatka kožu. Ako je potrebno, postupak se može ponoviti nakon jedne godine.

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell

Osim za pomlađivanje, žene su spremne izdvojiti velike svote novaca, te imaju dovoljno izdržljiv želudac da pristanu i na sljedeće, u najmanju ruku bizarne tretmane:
Piling ribicama: Istina je da se odumrlih stanica kože ponekad teško rješavamo, no da je piling ribicama najbolje rješenje...
Masaža zmijama: Ova vrsta masaže, koja je navodno jako opuštajuća, dolazi iz sjevernog Izraela.
Jušna kupka: Mjesto radnje: Japan. Potrebni sastojci: piletina, rezanci, mrkva... i podosta novaca.
Sapun od majčinog mlijeka: O da, postoji i to. Naime, netko je (ne znamo na koji način) skupio majčino mlijeko i od njega napravio sapun.

Photo: Camerapress

Komentari 0