Beauty

Makeup znalac: Jeste li spremni na avanturu ili volite klasiku?

Imate li već godinama istu paletu makeup proizvoda ili bez razmišljanja i straha isprobajete najnovije trendove u svijetu šminkanja? Mislte li da je vaš stil ukrašavanja lica pomalo dosadan ili ste poput hodajućeg makeup vodiča za početnike?

Žene se dijele na dvije skupine: prave makeup avanturistice i vječne klasičarke.

Dok ove prve karakteriziraju odvažne boje, pravo bogatstvo potrošeno na sitnice za uljepšavanje i nevjerojatna volja za šminkanjem, drugima su sasvim dovoljni maskara, ruž i puder. Za posebne prilike se možda odvaže i isprobaju tuš, rumenilo ili pak naprave smokey eyes.

Prepoznali ste se u ovim opisima i uvjereni ste da pripadate jednoj od ove dvije skupine ili pak niste sigurni gdje bi se trebali svrstati? Nemojte brinuti, zabavni kviz će vam otkriti odgovor na to pitanje. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Izgleda li vaše lice iz vikenda u vikend jednako ili vam se često događa da vas prijatelji ne prepoznaju, imate li svog makeup idola u celebrity svijetu, kako izgleda vaša svakodnevna beauty rutina i još mnoga druga pitanja odvesti će vas do rezultata i konačnog otkrića - trebate li pod hitno promijeniti način šminkanja?

Odgovor na vječno pitanje mnogih žena saznat ćete na kraju kviza.

Photo: Getty Images

Komentari 0