Beauty

Make up tajne bezvremenske ljepotice Kate Moss

Ima čak tri uvijača za trepavice, a umjesto tuša radije koristi olovku jer joj omogućava lakše popravljanje, ali i bolji izgled ...

Kate Moss pravi je primjer bezvremenske ljepotice, kojoj godine ne mogu ništa. No i ona u svom rukavu ima neke make up trikove koji joj uvijek omogućuju besprijekoran i mladoliki izgled, a sada ih napokon možete primjeniti i vi. Otkrivamo 10 beauty tajni najpoznatijeg supermodela: 

 | Autor: Getty Images Getty Images

1. Crveni ruž
"To je ultimativna nijansa. Ne bih se usudila ga nosim tijekom dana, ali je zato idealan za noć. Crveni ruž je klasični, kultni make up. Dok mislite o Marilyn Monroe i Grace Kelly, uvijek mislite o usnama", ispričala je miljenica modnih dizajnera, Kate Moss za britanski "Vogue".

2. Lagana dnevna varijanta
"Za dnevni look, usne su u prirodnoj nijansi, a oči su tek lagano istaknute", savjetuje Kate.

3. Olovka umjesto tuša
Za savršeno naglašene oči, Kate koristi olovku za oči, umjesto tuša, jer se bolje nanosi i preciznija je. "Olovku uvijek možete razmažete ukoliko pogriješite i dobijete smokey eyes dok tuš, zbog pogreške, najčešće morate skidate i nanosite ponovo".

 | Autor: Getty Images Getty Images

4. Samo prirodno
"Iako šminkeri koriste olovke za usne, ja ih izbjegavam i koristim samo ruž jer prirodnije izgleda", ističe slavna manekenka.

5. Rumenilo je obavezno
"Da biste izgledali zdravo prvo nanesite puder, a nakon toga malo rumenila kako biste dobili prirodan sjaj", savjetuje slavna manakenka.

6. Bez sjaja, molim!
"Apsolutno 'ne' je sjaj. Možda je to jednostavno strah od previše editorijala jer se zbog ventilatora kosa lijepi za usne", objašnjava Kate.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

7. Uvijanje prije svega
"Tajna gustih trepavica je u uvijaču za trepavice i tonama i tonama maskare", otkriva Kate, koja uvijač koristi baš uvijek, a ima ih čak tri. Po jedan u svakoj toaletnoj torbici!

8. Napravite zalihe
"Ako neku stvar volite, držite je se. U slučaju da riječ o starijoj kolekciji, moglo bi se dogoditi da prestanu je proizvode, pa je najbolje dobro se opskrbiti", govori Kate, koja čak i zove proizvođače kako bi došla do željenih proizvoda .

9. Faktor 50
"Kako biste zaštitili kožu od opeklina, svakako koristite faktor 50", savjetuje Kate, inače velika pobornica sunčanja i izležavanja na suncu.

10. Ten može biti i pretaman
"Zapamtite da ten može biti pretaman, zato pazite dok se sunčate jer biste mogli izgledati smiješno".
 

Photo: Getty Images

Komentari 0