Beauty

Make up: Ova iznenađujuća boja otvara pogled i pristaje svakoj ženi!

Svi imamo par sitnih trikova u rukavu kada želimo izgledati svježije, ali o ovom triku vjerojatno ne razmišljaš - a daje totalno drugačiji dojam!

Postoje ultimativni trikovi za dane kada se nisi dobro naspavala iz ovih ili onih razloga, a to su bijela olovka na donjem unutarnjem kapku oka, malo sjajnog sjenila u kutku oka i, naravno, dobar korektor na okoloočno područje. No oko jednoga ćemo se složiti - ti trikovi i nisu pretjerano zabavni i daju najobičniji "odmorni" look. No ovdje u priču ulazi srebrno sjenilo. Ne samo da je ovo sjajno i nerijetko šljokičavo sjenilo pravi pop boje, već će i njegovo presijavanje dati još intenzivniji odmorniji i otvoreniji pogled - i to ne kao da si samo odmorna, već da si imala punih 8 sati sna!

Look je u stvari vrlo lako izvediv - sjenilo svog izbora nanesi obilato preko cijeloga kapka i stopi pregib između boje i kože u samom pregibu oka (ili beauty rječnikom - zblendaj rubove u creaseu!). Završni touch će biti nekoliko slojeva crne maskare, koja će definirati samo oko. Druga opcija nanošenja srebrne na oči je u obliku linije tuša, što je manje napadan odabir od sjenila ali je svejedno jednako djelotvorno. 

Možda vas zanima 3 fantastične maskare koje koštaju do 30 kuna! Rubrika Beauty Beauty

One s najviše hrabrosti odmah će zgrabiti srebrni glitter - za kojega i totalno navijamo. Iako glitter zna biti totalno zahtjevan, predlažemo da ga naneseš preko ljepila za trepavice, jer tako ćeš osigurati da neće završiti nigdje osim na tvojim kapcima. I vjeruj nam, izgledat ćeš bombastično!  | Autor: miss7 miss7

1. Stila Cosmetics Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eye Shadow "Diamond Dust" - 197 kn; 2B Cosmetics Eyeliner Waterproof "11 Silver Grey" - 25,99 kn (Pinkpanda.hr); 3. Barry M Glitter Dust "Silver" - 52,90 kn (Pinkpanda.hr)

Photo: Instagram

Komentari 0