Beauty 29. listopada 2015.

Magija mirisa profinjenosti

Jesen sama po sebi donosi bezbroj neodoljivih mirisa, a ove jeseni predstavljamo novu opojnu notu iz Caudaliea. Ako ste voljeli miris Divine ulja, onda ćete svakako obožavati njegovu intenzivniju verziju u obliku parfema. Divin je upravo ono što i njegovo ime kaže - božanstven.

Floralno drvenasta kreacija koju potpisuje vrhunski parfumer Jacques Cavallier i osnivačica Caudalia gđa. Mathilde Thomas dolazi u prekrasnoj moderno organskoj i vrlo jednostavnoj bočici.

 | Autor:

Glavne note odnosno sadržaj esencija ovog romantičnog i nježnog, ali upečatljivog mirisa su svježa marokanska i opojna bugarska ruža, ružičasti papar i grejp koji daju određenu notu svježine, vanilija, mošus i cedar iz Virginije koji pružaju osjećaj topline.

 | Autor:

Ako i niste obožavatelj cvjetnih mirisa, nećete moći odoljeti ovom spoju mekih i toplih tonova jer Divin miris je sasvim nešto drugo. Formula je namijenjena modernim i elegantnim ženama koje žele nešto posebno i senzualno, a opet drugačije i sa stavom. Divin je idealan za nošenje tijekom cijeloga dana u bilo koje doba godine, a njegova postojanost i magija mirisa profinjenosti, luksuza i topline pratit će vas na svakom koraku.

 | Autor:

Caudalie Divin parfem možete pronaći u Farmacia ljekarnama, svim bolje opskrbljenim ljekarnama i u Mülleru na odjelu prirodne kozmetike po maloprodajnoj cijeni od 319,00 kn/50 ml.

Komentari 0