Beauty

Lupita Nyong'o je novo lice Lancomea

Svojim instinktivnim i profinjenim talentom te jedinstvenom i delikatnom ljepotom koja odiše odvažnošću, tridesetjednogodišnja Lupita Nyong’o u trenu je oborila svijet s nogu. U prilog tome ide i njen novi angažman za Lancome kozmetiku.

„Zaista sam počašćena što se pridružujem Maison Lancômeu, kultnom i prestižnom brandu kojeg oduvijek volim. Posebno sam ponosna što predstavljam njegovu jedinstvenu viziju za žene te stav da ljepota nije stvar diktata već izričaj vlastite slobode da budeš ono što jesi – vjerna sebi“, kaže Lupita Nyong’o, pridruživši se Juliji Roberts, Kate Winslet, Penélope Cruz i nedavno angažiranoj mladoj glumici Lily Collins. Od ovog ćemo je ljeta pratiti u kampanjama pred objektivom slavnih fotografa Merta Alasa i Marcusa Piggotta.

 | Autor:

Svojim talentom i predanim radom, autentičnom afričkom ljepotom te otvorenošću i žudnjom za izazovima kada je riječ o karijeri, Lupita je suštinska Lancôme žena“, izjavila je Françoise Lehmann, glavna direktorica Lancôme Internationala dodavši:

„Zadivljujuće ljepote i inteligencije, uz odvažan i iskren stav prema životu kojeg živi na svoj način, Lupita zrači posebnom aurom koja jednostavno produhovljava i očarava.”

Oskara za najbolju sporednu ulogu osvojila je dirljivim utjelovljenjem lika Patsey u hvaljenom filmu Stevea McQueena „12 godina ropstva“, a ujedno je postala i četvrta Lancômeova ambasadorica koja se može pohvaliti ovom prestižnom nagradom. Ta joj je uloga donijela i niz drugih nagrada širom svijeta, uključujući i onu Ceha američkih filmskih glumaca (Screen Actors Guild® Award), Nezavisnog duha (Independent Spirit Award), Američke udruge za promicanje prava crnaca (NAACP Award) te Holivudskog filmskog festivala 2013. – „Novoholivudsku nagradu“ (New Hollywood Award).

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0