Beauty

Zaslužila si čisti luksuz! Osvoji kremu s kavijarom, masku sa zlatom, Muyao maslac za tijelo...

  • Jesli li već glasala za svog beauty favorita?
  • Ako nisi, zašto to ne bi učinila danas, Value4Money: beauty natječaj još traje
  • Danas imaš priliku osvojiti luksuzni paket kozmetike vrijedan čak 475 kn!

Nije ostalo još puno prilika - tek do kraja ovog mjeseca imaš šansu u sklopu miss7 natječaja Value4money: beauty uloviti nagradu! Današnju, stvarno luksuznu nagradu, možeš osvojiti ukoliko ovdje glasaš u svakoj kategoriji proizvoda i pošalješ nam odgovor na zadano pitanje. Glasanje ne traje dugo, usput ćeš otkriti najuzbudljivije preparate ove godine na beauty sceni, i uloviti luksuzan paket kozmetike. Krema s kavijarom, zlatna maska za lice, prirodni dezić i egzotični Muyao maslac za tijelo - sve to može biti tvoje! Upoznat ćemo te pobliže s ovim divnim preparatima: 

Luxea ultimativna luksuzna 5 u 1 maska za lice

Luxea luksuzna 5 u 1 maska za lice trenutno revitalizira kožu lica te dubinski čisti i hidratizira. Pomoću voćnih enzima, maska iznimno nježno omekšava grubi površinski sloj odumrlih stanica kože čime otvara put za poboljšano prodiranje djelatnih tvari maske: ekstrakta kavijara s više od 20 vitamina, minerala i aminokiselina te prirodnih faktora vlažnosti kao i posebno dobro upijajućeg oblika hijaluronske kiseline kombinirane sa zlatom. Ostavlja kožu neodoljivo mekom i blistavom. Kako se koristi? Nanijeti na lice u jednoličnom, tankom sloju i držati 10-15 minuta dok se maska ne osuši. Laganim kružnim pokretima prstiju masirati lice. Maska će se lagano i bezbolno odlijepiti s lica. Isprati lice vodom.

 | Autor:

Luxea Velvet Caviar krema za lice

Ova vrhunska krema za dubinsku njegu i hidrataciju lica sadrži ekstrakt kavijara s više od 26 vitamina, aminokiselina i ostalih nutrijenata koji čine ovu kremu pravom nutritivnom bombom. Obogaćena je visokoefikasnim antioksidansom resveratrolom, koloidnim zlatom, prekursorima kolagena i ceramida, ekstremolitima te mnogim drugim vrhunskim sastojcima koji omogućuju ovoj dragocjenoj kremi svojstvo dubinske njege, zaštite od okolišnih čimbenika i preuranjenog starenja. Istovremeno pruža neodoljivo hranjivi i nemasni dodir baršunaste glatkoće.


Moja Oaza Muyao maslac za tijelo

Suha koža zna biti prava gnjavaža, ali uz pravi preparat i ta tegoba se lako riješi, pogotovo ako je slastan kao Muyao - nova vrsta shea maslaca s neodoljivim mirisom čokolade. Dobiva se iz iste biljke kao klasičan shea maslac, no potječe iz posve drugog dijela Afrike koji se nastavlja na dolinu Nila, pa se naziva i Nilotica ili Nilski shea maslac. Hladno prešani Muyao maslac je kremastiji, svilenkastiji, divno se razmazuje i puno je blaže arome od klasičnog shea maslaca, ali s jednakim hranjivim i umirujućim svojstvima te je prava poslastica za suhu kožu tijela. Ovaj maslac ne sadržava alergene mirise, ali, ma kako ti se činio neodoljiv, nije za jelo. Treba ga za meku i glatku kožu nanijeti na čistu kožu tijela ujutro, navečer, ili prema potrebi.

 | Autor:

Moja Oaza Citrus Energy deo stick 

Miris citrusa je energizirajući, to dobro znamo, ali i više od svega osvježavajući. Taj miris prevladava u deo sticku Moja Oaza Citrus Energy, a riječ je o 100% prirodnom dezodoransu koji ne sadrži aluminij ni alkohol. Ovaj proizvod ne sprječava znojenje, on pušta da se prirodni procesi nesmetano odvijaju, ali je vrlo efikasan kako u trenutnoj, tako i u dugoročnoj neutralizaciji neugodnih mirisa. Energizirajući citrusni miris čini ga prikladnim i za žene i za muškarce. Zanima te kako se koristi? Jednostavno, za dugotrajnu svježinu i miris treba ga nanijeti na čistu kožu pazuha ujutro, navečer i prema potrebi.

Znamo da sad jedva čekaš glasati, to možeš učiniti ovdje, a mi ti želimo puno sreće! 

Photo: None

Komentari 0