Beauty

Ludo dobri pokloni za savršen petak!

Već je petak?! Sjajne vijesti. Idemo ga još malo začiniti ovim divnim beauty paketom...

Vikend je pred vratima, što znači i malo vremena da se uljepšaš i iziđeš van. Za tu prigodu, osvoji ovaj bogati dm poklon paket od čak 8 fantastičnih komada make up-a i podijeli ga s frendicom koja će te pratiti u tim avanturama!  | Autor: miss7 miss7 Za početak nanošenja make up-a čeka vas Alverde Mineral Face Primer te trend IT UP Skin Supreme kompaktni puder koji tvojoj podlozi garantira postojanost. Za dimenziju i glamurozan sjaj lice pobrinut će se Alverde rumenilo u nijansi 01 Apricot te Alverde highlighter, a kad je riječ o dugim i zanosnim trepavicama - u pomoć priskače trend IT UP No 1 maskara.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

S obzirom na to da su obrve pravi okvir lica, možete ih popuniti s-he olovkom za obrve u nijansi 001, a za glamurozan izgled usana pobrinut će se s-he ruž u nijansi 020 Perfect Nude. Kao šlag na torti, tu je s-he lak za nokte u vibrantnoj crvenoj boji, nijanse 320. 
Kako do poklona? Ne brini, nije komplicirano.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Dakle, sigurno si već čula za naš Value4Money beauty natječaj. Cilj nam je izabrati i nagraditi pouzdane proizvode, a tako velike odluke ne možemo donijeti bez tvoje pomoći. Posjeti stranicu našeg natječaja, glasaj za po jedan proizvod u svim kategorijama, ostavi nam svoje podatke i mogli bismo te iznenaditi ovim predivnim poklon paketom. Već smo iznenadili mnoge čitateljice, danas je možda baš tvoj sretan dan! 

Photo: miss7

Komentari 0