Beauty

Ludi trik koji se (možda) isplati isprobati: kako napraviti valove u kosi uz pomoć Coca-Cole?

  • Cola kao tajno beauty oružje? Moguće, ovaj slatki napitak već smo upoznali i kao sredstvo za čišćenje...
  • Zvuči pomalo bizarno, ali sad nam obećavaju savršene, meke valove u kosi uz pomoć Coca-Cole
  • Tzv. beach waves - nestašne, opuštene i naoko prirodne uvojke (kako kad se kosa nakovrča od slane morske vode) nije lako postići. Možda ti sad uspije? 

Coca-Cola već je više puta dokazala da nije samo piće već može biti i višenamjenska tekućina, poput sredstva za čišćenje raznih stvari u kućanstvu. Ne brini! Nema šanse da zagoreni ostaci prežive na tvojem posuđu uz ove pristupačne metode Stoga nas ne čudi da ovaj slatki gazirani napitak može uskočiti i kao beauty pripravak. Dakle, stavljanje Cole na kosu vjerojatno ne može naštetiti – i definitivno je jeftinija od kozmetičkih proizvoda za postizanje beach waves frizure poput sprejeva sa slanom vodom i sl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEU FELIPE (@romeufelipe)

Beach waves s Colom: evo kako to funkcionira

Youtuberica Ellko poznata je po svojim ludim beauty pokusima i, naravno, ona je ta koja testira piće u svom videu „Fail or Holy Grail“ kao insajderski savjet za savršene valove. I gle: na kraju je zapravo prilično sretna. Za samotestiranje kosu moraš samo namočiti u normalnu Colu, a zatim je oprati čistom vodom. Tada bi se kosa trebala posušiti na zraku i beach waves su gotovi.

Kako bismo saznali je li cijela stvar zaista uspjela, naravno, pogledali smo još nekoliko videozapisa i rezultat je prilično jasan: trik s Colom zapravo djeluje. Kosa je poslije definitivno valovitija, ali ujedno i prilično suha pa izgleda malo „slamasto“.

Možda vas zanima Da moraju odabrati samo jednu frizuru za cijeli život, žene bi vječno nosile ovu Rubrika Beauty Beauty

Hm, a na pamet nam je palo i to kako dolazi toplije vrijeme. Valjda ose i muhe neće letjeti za nama? Ipak se koja nakon tretiranja Coca.Colom ispere u vodi...

I to sad postoji: osvježavajuća Coca-Cola s okusom jagode

 

U novoj epizodi showa "miss7 s Nevenom Rendeli i gostima" briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

 

Photo: Instagram@romeufelipe

Komentari 0