Beauty
LookFantastic Beauty Egg

Nakon što je 7 godina bilo rasprodano, u trgovine se vratilo LookFantastic Beauty Egg, idealan uskršnji poklon

  • LookFantastic Beauty Egg, „jaje“ puno kvalitetnih beauty proizvoda, vraća se u 2024. godini
  • Moglo bi biti najbolje dosad (da, uključujući sedam rasprodanih iz prethodnih godina)
  • Cijena također nije visoka, s obzirom da se u jajetu nalaze proizvodi koji vrijede više od 200 eura

Znamo što misliš: kada je riječ o beauty darovima, opcije s temom Uskrsa često se zanemaruju i mogu se činiti i ne baš tako uzbudljivi kao beauty adventski kalendari. Međutim, to je daleko od istine – ako pogledamo ovo beauty uskršnje jaje. Svaka će ljubiteljica makeupa i njege kože obožavati svaki (svi su iz kategorije najprodavanijih) kozmetički proizvod koji dolazi upakiran u ovu uskršnju poslasticu tvrtke LookFantastic. Uostalom, s razlogom se ovo jaje brzo rasproda već sedam godina zaredom.

U fora pakiranju u obliku jajeta, LookFantastic Beauty Egg svojim sadržajem dokazuje svoju vrijednost. Cijena je 75 eura, a vrijednost više od 200 eura (da, doista!), a sadrži sedam kozmetičkih proizvoda (od kojih je pet u punoj veličini) – svi dolaze od nekih od najvećih robnih marki u industriji, uključujući Elemis, Sol De Janeiro, Medik8, Caudalie i Anastasia Beverly Hills.

 | Autor: PR PR Foto: PR/LookFantastic Beauty Egg

Ali, to nije sve. Kao bonus, tu je i ambalaža za višekratnu upotrebu koja se može prenamijeniti za pohranjivanje stvojih kozmetičkih proizvoda ili nakita i divljenje živopisnom narančastom uzorku tijekom cijele godine.

Najbolji dio je to što je već dostupno za kupnju. Kako bismo ti dali kratak uvid u ono što se nalazi unutar svakog Beauty Egga, u nastavku smo uključili potpuni pregled. A ako misliš da je do Uskrsa još dosta vremena, imaj na umu da se LookFantastic Beauty Egg konstantno rasprodaje zadnjih sedam godina, pa bi bilo bolje da požuriš s kupovinom. 

H&M Home uskršnji ukrasi Možda vas zanima U Zaru i H&M Home stigli su predivni ukrasi za Uskrs kojima jedva čekamo ukrasiti dom! Rubrika Life&style Life&style

Što se nalazi unutar LookFantastic Beauty Egga 2024.?

Ovo beauty jaje sadrži novo lansirani Sol de Janeiro Delícia Drench maslac za tijelo, koji je na TikToku već prozvan Sol de Janeiro hidratantnom kremom za tijelo s najboljim mirisom. Samostalno se prodaje po cijeni od 45 eura za verziju od 240 ml, što je 30 eura manje od cijelog LF Beauty Egga koji ti donosi još šest proizvoda. Dakle, isplati se…

 | Autor: PR PR Foto: PR/ Sol de Janeiro Delícia Drench maslac za tijelo

Zatim je tu legendarni Medik8 Crystal Retinal Ceramide Eye (cijena 53 eura). To je jedna od najboljih krema za područje oko očiju. Neki od favorita također uključuju ELEMIS Superfood Facial Oil (cijena 59,06 eura) i ICONIC London Enrich and Elevate maskaru (cijena 27 eura), kao i Anastasia Beverly Hills Dewy sprej za učvršćivanje (cijena 44,99 eura). 

 | Autor: PR PR Foto: PR/ELEMIS Superfood Facial Oil

Evo kratkog pregleda

• ELEMIS Superfood Facial Oil (puna veličina)

• Sol de Janeiro Delícia Drench Body Butter (deluxe veličina)

• Medik8 Crystal Retinal Ceramide Eye (puna veličina)

• Anastasia Beverly Hills Dewy Set Setting Spray (puna veličina)

• Caudalie Beauty Elixir (Deluxe veličina)

• ICONIC London Enrich and Elevate Mascara in shade Black (puna veličina)

• Philip Kingsley Elasti-Styler 5-in-1 Treatmant (puna veličina)

Možda vas zanima Girlande s mrkvicama, retro zečići i najljepši buketi umjetnog cvijeća: Uskrs u Sinsayju nije nikada izgledao bajkovitije! Rubrika Life&style Life&style
Photo: PR

Komentari 0