Beauty
1/17

Ljepota prirode u vašoj kosi

Da biste zamijenili kemijske proizvode blažim, prirodnim proizvodima, važan je prvi korak. Postoje čudesne biljke, posve bezopasne, koje su odlične za kosu i kožu vlasišta, a već sada se mogu naći u brojnim proizvodima. Linija Essensity donosi proizvode za njegu i styling kose koji pružaju vrhunsku učinkovitost uz pomoć prirode. Essensity proizvodi za njegu oslobođeni su od umjetnih mirisa, silikona, mineralnih ulja, parabena, PEG derivata i umjetnih bojila.

 | Autor:

Ova linija pruža 100% njege sa specijaliziranim proizvodima za sve individualne potrebe bojane, tanke do normalne, oštećene, suhe i grube kose. Kosa će djelovati mekše i zaglađeno, imat će prekrasan prirodan sjaj i lepršat će bez otežavanja. Osnovna linija za njegu bojane kose razvijena je da osigura postojanost boje i zdravlje, te zdrav sjaj kose. Formulacija sadrži mješavinu bogatog hidratizirajućeg sastojka acaija i tulipana.

 | Autor:

Intezivna formulacija linije za oštećenu kosu pruža potpunu obnovu, te osnažuje strukturu kose što je ključno za poboljšanje i održavanje porozne, oštećene i posvjetljene kose. Obogaćena je s organskim esencijama Goji bobica i prirodnim proteinom soje koji sadrži otprilike 40% proteina, 20% prirodnog ulja i 35% karbohidrata. Kolekcija proizvoda za suhu i grubu kosu za dubinsko vlaženje koji suhoj i gruboj kosi pruža hranjive sastojke i vlagu. Ova linija obogaćena je s esencijom organske aloe vere i maslinovim ulja. Asortiman proizvoda za volumen namijenjen je dnevnoj upotrebi, čisti i njeguje tanku i normalnu kosu, te joj pruža dugotrajan volumen. Formulacija proizvoda obogaćena je s esencijom organske brusnice, ekstraktom organskog ružmarina i kalcijem.

 | Autor:

Linija oblikovanja kose Essensity pruža stopostotnu učinkovitost i sadrži sve što je potrebno kosi, od učvršćenja, teksture, volumena i sjajnih proizvoda koji pružaju snagu prirode i slobodu stiliziranja i oblikovanja kose prema vlastitim željama. Korištenjem ove palete vrhunskih proizvoda mogu se stvoriti moderne teksture, ultimativno učvršćenje, pokretljivost, volumen i zaglađenost. Essensity styling linija se sastoji od 4 proizvoda – spreja za učvršćivanje, paste za davanje teksture, kreme za volumen i seruma za sjaj.

Više proizvoda pogledajte u galeriji...

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0