Beauty

Ljepota dolazi iznutra, a mi imamo odličan poklon za tvoju unutarnju ljepotu!

  • Uz naš Value4Money: beauty natječaj već šestu godinu dolaze i vrijedne nagrade!
  • Brini se o svojoj ljepoti i iznutra uz Gaia Naturelle Kolagen shot
  • Odaberi svoje beauty favorite u Value4Money: beauty natječaju i odgovori na zadano pitanje - i možda ova nagrada bude baš tvoja! 

I ove godine imaš priliku osvojiti fenomenalne poklone tijekom trajanja 6. izdanja Value4Money: beauty natječaja. Svakoga dana za tebe smo pripremili poklone koji uključuju genijalne beauty proizvode, a danas ćemo te nagraditi s Gaia Naturelle Kolagen shot proizvodom. Pitaš se kako? Vrlo jednostavno - posjeti stranicu Value4Money natječaja, daj glas jednom proizvodu iz svake kategorije, odgovori na nagradno pitanje te ostavi svoje podatke i možda baš ti budeš sretnica kojoj će na kućnu adresu stići ovaj paket. Jesmo li ti uspjeli uljepšati dan? Čitaj dalje i saznaj o kojim je proizvodima riječ.

Gaia Naturelle Kolagen shot

Gaia Naturelle Kolagen shot je koncentrirani tekući dodatak prehrani koji sadrži hidrolizirani riblji kolagen, MSM, vitamin C, B6, biotin i cink koji prispijevaju zdravlju kože, kose, noktiju i obnove hrskavice. Nakon 3 mjeseca redovite konzumacije klinički dokazano smanjuje dubinu bora, povećava hidrataciju kože i debljinu dermisa, a primijećeno je da povećava i glatkoću kože. Sinergija sastojaka u Kolagen shotu pomaže tijelu da obnovi zalihe kolagena i keratina koji su izuzetno važni za zdravlje i ljepotu kože, kose i noktiju. Osim toga, sadrži vitamin C koji će tijelu pružati dodatnu energiju, smanjiti umor i iscrpljenost te poduprijeti imunološki sistem u borbi protiv virusa.

 | Autor:

Sviđa ti se proizvod? Nemoj duljiti, glasuj za svoje beauty favorite u svakoj kategoriji, odgovori na zadano pitanje i možda baš ti osvojiš ovaj poklon paket. Sve dobitnike proglašavamo po završetku nagradnog natječaja, 5. prosinca. Sretno!

Photo: promo

Komentari 0