Beauty 01. kolovoza 2012.

Lijepa i čista koža uz prirodne preparate

Thinkstock.
1/9

APIVITA proizvodi s prirodnim sastojcima i do 100%, spajaju ekstrakte 5.500 biljaka prikupljenih iz grčke flore sa čistim pčelinjim proizvodima i organskim eteričnim uljima. Apivita nudi veliki broj organskih proizvoda, certificiranih od međunarodnih organizacija. Iz bogatog asortimana predstavljamo proizvode uz koje će vaša koža zablistati.

 | Autor: APIVITA linija za čišćenje kože

Čišćenje kože je osnovni, možda i najvažniji korak u njezi lica.  Uklanjajući štetne elemente okoliša, pomažemo da naša koža lakše primi blagotvorne sastojke drugih proizvoda za njegu lica.  APIVITA je kreirala liniju za čišćenje lica s visokim postotcima prirodnih sastojaka, od 89 - 100%.

Sadržava blage čestice za čišćenje, sapuniku te prirodna maslinova i bademova ulja koja omogućavaju učinkovito čišćenje, ujedno poštujući fiziologiju kože.

Sedam organskih eteričnih ulja linije pomlađuje kožu i podiže raspoloženje te pruža blagodat. Kako bi se pojačalo antioksidacijsko djelovanje, APIVITA je zamijenila običnu vodu organskom vodom zelenog čaja. Ne sadrži SLES i SLS, parabene, silikone, polipropilen glikol i mineralna ulja.

 | Autor: Kremasta pjena za čišćenje lica i očiju s maslinom i lavandom

Proizvodi sadrže 93 % prirodnih sastojaka, a  voda je zamijenjena infuzijom zelenog čaja. Uklanja prljavštinu i šminku bez isušivanja kože. Maslina hidratizira, propolis pruža blago antiseptičko djelovanje, a lavanda umiruje.

Potrebno je svakodnevno nježno masirati na vlažnu kožu lica i vrata te dobro isprati mlakom vodom. Primijenjeno je za sve tipove kože. Proizvod je dermatološki testiran i ne izaziva suze.

 

Express Beauty
Maske za lice – pazite na kvalitetu prehrane svoje kože

 | Autor: Vaša koža ima iste prehrambene potrebe kao Vaše tijelo. Zbog toga zahtijeva uravnoteženu prehranu s nizom hranjivih tvari.  APIVITA Vas je prva “poslužila“ s Express beauty maskama. Raspon maski u dozama za jednokratnu upotrebu, u inovativnom pakiranju koje je lako prenosivo, nude+ brzo i uredno nanošenje te ih je još lakše kombinirati s obzirom na… “apetit“ Vaše kože!

Maske za lice sadrže do 99% prirodnih sastojaka te su obogaćene eteričnim uljima poznatim po jedinstvenom rezultatu na koži. Bez parabena, silikona, propilena glikola i mineralnih ulja.

Linija uključuje dvije obitelji proizvoda : 
• Express gold, premium linija, s rijetkim i dragocjenim sastojcima. 
• Express beauty, klasična linija, sa sastojcima iz grčko-mediteranske prirode 

Svaka kategorija sadrži više od 2 maske, stoga i više od 2 sastojka kako bi se postigla izmjena i raznolikost koja je važna za dobro zdravlje kože.  

U galeriji detaljnije pogledajte APIVITINE proizvode...

Komentari 0