Beauty

Lice puno hidratacije uz novu Source de Roses kolekciju iz Melvite

Hydra-plumping učinak je ono što vaša koža treba kako bi odgodila ili popunila dehidracijske bore! Melvitina nova certificirano organska kolekcija uz kompleks iz divlje ruže, sadrži i ekstrakt biljke uskrsnuća, koji omogućuje da vaša koža ostane puna hidratacije, zaštićena i zaglađena čak 48 sati!

Put prema potpunoj hidrataciji kože 

Svi smo svjesni važnosti svakodnevnog konzumiranja vode, no ono čega možda nismo svjesni jest da samom tekućinom nećemo nahraniti kožu i spriječiti pojavu bora i dehidracijskih linija, što je ključno za lijep i nahranjen izgled lica i vrata. Ovdje nastupa certificirana kolekcija organske njege Source de Roses, dizajnirana upravo za vašu kožu i pojavu prvih malih bora u blizini očiju i na čelu. Najnovija inovacija iz laboratorija Melvite osigurava 48-satnu hidrataciju kože te svojim sastavom od najmanje 99 % prirodnih sastojaka donosi samo ono najbolje iz prirode! 

Ono što je još bitno da znate jest to da je dehidriranost kože zapravo stanje koje je neovisno o tipu kože. Može se pojaviti na masnoj, kao i na posve suhoj koži, stoga je potrebno uvijek paziti na razinu hidriranosti i nanositi kvalitetne organske proizvode na svoju kožu.

Snaga, hidratacija, zaštita!

Stručnjaci iz Melvite pomno su odabirali sastojke za najnoviju liniju te se kao dva najvažnija ističu ekstrakti divlje ruže i biljke uskrsnuća, svaka sa svojom učinkovitom dobrobiti. Dok divlja ruža gasi žeđ kože i pospješuje mikrocirkulaciju vode unutar stanica, biljka uskrsnuća daje punoću koži jačajući oslabljene stanice kože i štiteći je od vanjskih agresija. Idealna kombinacija za potpunu njegu!

 | Autor: Melvita Melvita

Kolekcija Source de Roses certificirano je organska, a u njoj pronađite sve za njegu lica: Ulje za čišćenje lica, Osvježavajuću micelarnu vodicu, Hidratantni fluid za zaglađenu kožu, Obnjavljajuću noćnu kremu, Gel protiv natečenosti i podočnjaka,  i Hidratantnu kremu za zaglađenu kožu. Zvijezda kolekcije, Hidratantna krema za zaglađenu kožu, ponosi se nevjerojatnim rezultatima učinkovitosti:

✔ 97% žena potvrdilo je da im je koža punija odmah nakon nanošenja.*
✔ 94% žena smatra da su njihove fine bore zaglađene.**

*Korisnički test proveden na 29 žena; **Upotreba tijekom 4 tjedna.

Otkrijte snagu organskih i prirodnih formula za svjež i blistav ten te pružite vašoj koži osjećaj gipkosti, punoće i zaglađenosti. Ne zaboravite, zdrava koža, sretniji vi.

 | Autor: Melvita Melvita

Kolekcija je dostupna u odabranim Müller poslovnicama diljem Hrvatske te u webshopu www.melvita.hr. Više informacija, kao i detalje promocije na upravo ovu kolekciju, potražite na www.melvita.hr ili na službenim društvenim profilima – Facebooku i Instagramu.

Photo: Melvita