Beauty
1/7

Leona Paraminski otkrila kako biti posebna

Tvrtka Procter&Gamble i lanac prodavaonica dm predstavili su jučer na tiskovnoj konferenciji kampanju „Jednostavno je biti posebna!“ kojom žele postati saveznici žena u njezi kose. Kampanja je započela nagradnom igrom „Savršena od glave do pete uz Pantene“, koja će trajati do 14. travnja 2013. u svim prodavaonicama dm-a diljem Hrvatske. Glasnogovornica kampanje je glumica Leona Paraminski.

Sabina Bengez Krok, menadžerica asortimana lanca prodavaonica dm, istaknula je kako je ova kampanja rezultat zajedničke želje dm-a i P&G-a da se ženama predstave kao „stručnjaci za ljepotu“:

„dm je tvrtka čija je zadaća osluškivati želje svojih kupaca i udovoljavati im, a to govori i naš slogan „Tu sam čovjek, tu kupujem“. Ovom kampanjom koju smo pokrenuli s tvrtkom P&G , ali i nagradnom igrom “Savršena od glave do pete uz Pantene“ nastojimo ženama biti saveznici tijekom njege i brige o njihovoj kosi kroz razne promotivne aktivnosti koje će se odvijati do lipnja u prodavaonicama dm-a, ali i poručiti im da je uistinu „jednostavno biti posebna“. Svaka žena želi izgledati lijepo, imati lijepu i njegovanu kosu, a naša je zadaća to im i omogućiti učinivši im proizvode za njegu kose još pristupačnijima.“

 | Autor:

O tome koliko lijepa i njegovana kosa govori o nama, koliko je ona ponekad onaj faktor koji popravi cjelokupni dojam i ojača samopouzdanje, na konferenciji je par riječi rekla i poznata glumica, ujedno i zaštitno lice kampanje, Leona Paraminski.

„Mogu reći da postoje oni dani kada je uistinu mnogo lakše ako si zadovoljna svojim izgledom jer se sve ostalo „urotilo protiv tebe“. Prije svega htjela bih zahvaliti P&G-u i dm-u što su baš mene odabrali kao zaštitno lice kampanje koja ima tako lijepu poruku:

„Jednostavno je biti posebna!“ jer uistinu vjerujem da je svatko od nas poseban, ali i da je ponekad potrebno naglasiti one detalje kojima se posebno ponosimo. Lijepa i njegovana kosa uvijek dodatno popravlja dojam o osobi i o njoj govori mnogo.“

 | Autor:

Prekrasna glumica je dodala i kako Pantene smatra svojim velikim saveznikom kada sama njeguje kosu te istaknula vlastito oduševljenje nagradnom igrom„Savršena od glave do pete uz Pantene“:

„Pored lijepe, njegovane kose i odlične frizure i oni neki drugi nedostaci manje dolaze do izražaja, a ako još uz sve to imaš i odlične cipele, mnogim će ženama, vjerujem, odmah dodatno porasti samopouzdanje i uistinu će se osjećati posebnima. Cloxice koje je moguće osvojiti  u nagradnoj igri, u sklopu dm-a, su fenomenalne! I čitava promotivna akcija „Savršena od glave do pete uz Pantene“ je super prilika. Zamislite, morate kupiti samo dva proizvoda Pantene i možete osvojiti predivne, udobne, elegantne, ženstvene cipele. Uvjerena sam da će mnogo žena iskoristiti tu prigodu."

Photo: None

Komentari 0