Beauty

Leona Paraminski, Iva Radić i Iva Šarić zablistale su na predstavljanju četiri Vichy linije za njegu kože

  • Na ekskluzivnoj i prvi put predstavljenoj 3D mapping večeri u restoranu Dubravkin put, kroz četiri slijeda jela, Vichy je predstavio četiri linije svojih proizvoda u dosad neispričanoj gastronomsko-kozmetičkoj priči
  • U Vichy gastronomsko – kozmetičkoj rapsodiji uživale su i neke poznate dame poput Leone Paraminski, Ive Radić, Ive Šarić i Loredane Bahorić

 

Vichy je napravio novi iskorak u pronalaženju najbolje njege za kožu, složit će se mnogi nakon jučerašnje jedinstvene večere za dvadeset odabranih uzvanika u eminentnom zagrebačkom restoranu Dubravkin put. Večera je na zanimljiv način povezala dvije naizgled nespojive teme i predstavila ih kroz fuziju vrhunske kozmetike i vrhunske gastronomije. Ovo jedinstveno događanje u Hrvatskoj pobudilo je velik interes, ali i znatiželju – kako ukusne zalogaje povezati s njegom kože? Odgovor na to pitanje dolazi u kreativno pripremljenom jelovniku od četiri slijeda jela, koja svojim sastojcima i pripremom pričaju priču o četiri linije Vichy proizvoda za različite tipove kože.
U Vichy gastronomsko – kozmetičkoj rapsodiji uživale su i neke poznate dame poput Leone Paraminski, Ive Radić, Ive Šarić, Loredane Bahorić te brojni drugi uzvanici.

 | Autor: John Pavlish John Pavlish Modna dizajnerica Loredana Bahorić i Dario Scaglia, generalni direktor Divizije aktivne kozmetike L'Oreal Adria

Večera je tako započela Panna cottom od jogurta uz kremu od pečenog limuna, potočarke i nara, bogatih vitaminom C, antioksidansom Baicalinom i probiotičkim derivatom Bifidusom, koji se najbolje mogu povezati uz Vichyjevu liniju Slow Age. Njena odlika je zaštita protiv dnevnih agresivnih faktora koji ubrzavaju starenje kože, kao i korekcija sitnih znakova starenja, a namijenjena je ženama koje žele usporiti pojavu znakova starenja te što dulje zadržati izgled mlađe i zdravije kože.  
 | Autor: John Pavlish John Pavlish Ukusno predjelo slijedio je rižoto od šumskih gljiva s prahom od crnog čaja, a fermentirani ekstrakt crnog čaja aktivni je sastojak Vichy linije Idealia namijenjene ženama koje žele kožu s više energije i zdrav izgled blistavog sjaja. Uz ovu liniju proizvoda ni užurbani tempo života neće naškoditi kvaliteti kože.

 | Autor: John Pavlish John Pavlish Ana Andrašek, direktorica marketinga za Vichy Hrvatska i Dario Scaglia
Kao sljedeći na meniju našao se file lososa pečen u začinskim travama uz kremu od buče, umak od šafrana i mladi špinat, uz koji se veže Vichyjev NEOVADIOL magistral hranjivi balzam za gustoću i ugodu kože u menopauzi. Sa svojim obnavljajućim vitalnim uljima (Omega 3, 6 i 9) ovaj balzam nadoknađuje gustoću i veliki gubitak lipida u koži, stoga je namijenjen ženama u menopauzi i nakon nje, kako bi povratile osjećaj ugode na koži.
 | Autor: John Pavlish John Pavlish Leona Paraminski Posljednje jelo na jelovniku bio je desert Šuma čiji zanimljiv naziv skriva lješnjak, bademe i pistacio, a poveznica s linijom Liftactiv nalazi se u ramnozi, šećeru ekstrahiranom iz kore drveta za odličan okus, ali i hranjive elemente u njezi kože. Vichy Liftactiv namijenjen je svim ženama koje se suočavaju s kronološkim i dnevnim znakovima starenja te pruža odlično rješenje za korekciju bora i nadomjestak gubitka čvrstoće kože.
 | Autor: John Pavlish John Pavlish Vichyjeva gastro priča ispričana je u najukusnijim tonovima, a kolika je njena vrijednost za kožu provjeri i sama!

Photo: John Ivan Pavish

Komentari 0