Beauty

Lansirana je nova Chanel make up kolekcija pod nazivom 'NOIR ET BLANC'

  • Za jesensko - zimsku kolekciju Chanel se odlučio za njihove dvije zaštitne (ne) boje - bijelu i crnu
  • Od formalne i apstraktne do svilene i senzualne, Lucia Pica unosi novi pristup bezvremenskoj klasici
  • Inspiraciju je pronašla u  modernim arhitektonskim i kulturnim okruženjima Pariza 

''Žene misle o svim bojama, osim o nedostatku boje. Crna ima sve kao i bijela. Njihova ljepota je apsolutna. To je savršen sklad.'' rekla je Gabrielle Chanel, a mi se moramo složiti sa njom. Upravo su te divje (ne) boje bile nit vodilja nove, jesensko - zimske make up kolekcije modne kuće Chanel

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

''Noir'' i ''Blanc'' su Chanelovi klasici koje je Gabrielle Chanel učinila elegantnim, bezvremenskim i ikonskim te ih je ostavila kao trajni potpis kuće Chanel. Lucia Pica, Chanelova kreativna make up direktorica držala se upravo tog provjerenog recepta za stiliziranu i raskošnu jesensko - zimsku kolekciju.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Lucia Pica unosi novi pristup zaštitnim Chanel bojama, istovremeno uvažavajući njihov transcendentni apsolutizam i promatrajući nijansirane gradacije među prostora. U skladu s modernim arhitektonskim i kulturnim okruženjem Pariza Moder + D28n, dio zagrljaja crno-bijelog CHANEL-a mogao bi se promatrati kao odraz njenog vremena. Bjelokosti interijera Art Decoa, obrisane grafičke crte Modernea, stilizirane fotografske i kinematografske slike koje su se proširile, čak i one slike same Mademoiselle . Imajući u vidu sve to Lucia Pica je pristupila vrhunskoj grafici boje CHANEL-a oboje ih slave i humaniziraju, doslovno ih čineći tijelom, za suvremenog potrošača.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Lucia Pica boje iz života Gabrielle Chanel sada vidi kao manifest za suvremenost u ljepoti suvremenih žena. Obuhvaćajući auru srebrne slike i srebrni otisak, posebno se koncentrirala na gradacije boja koje se nalaze u tim procesima, pojavljuju sepija, sivila i novi „Rouge Noirs“. Pjenušava, svjetlucava tekstura dodaje sveukupni sjaj, dok obrisane i strukturirane mat mature čine izravniju privlačnost. Sve u svemu, kolekcija je susret fantazije i stvarnosti.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

''Crna i bijela su boje koje najviše povezujem s Gabrielle Chanel i vremenom u kojem je živjela, snazi koju je davala tim bojama, načinu na koji su se pojavile u njezinom životu. Crno-bijelo bilo je u njenoj okolini, unutrašnjosti, arhitekturi Pariza, kao i u simbolici njenog života. '' rekla je Lucia Pica.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0