Beauty
Lacoste Original

Lacoste Original, novi omiljeni miris za omiljenog muškarca

  • Otkako je 1933. godine stvorena prva polo majica, brand Lacoste je radio na svom autentičnom sportskom naslijeđu kako bi svijetu donio originalan stil za muškarce, žene i djecu
  • Lacoste proširuje svoju ponudu mirisa originalnom kreacijom koja odražava njegov nepogrešivi identitet i slavi njegovu odvažnu, snažnu osobnost
  • Lacoste predstavlja miris 'Lacoste Original' 

Od prve polo majice i prepoznatljivog logotipa na odjeći do prvog stroja za čelične rekete i teniske loptice, riječ 'original' utjelovljuje bit brenda Lacoste i slave pionirski duh osnivača Renéa Lacostea. Bio je strastveni izumitelj, često 'original' u izvornom smislu. Ova jedna riječ, u svim svojim nijansama, evocira njegove mnoge aspekte i talente: Originalan, Revolucionaran, Inovativan, Genijalan, Inspirativan, Nov, Autentičan, Lišen.

Simbol francuske elegancije od 1933., brenda Lacoste poštuje naslijeđe svog osnivača više od devedeset godina. Kombinirajući tradicionalno s ultra-modernim, ovaj modno-sportski brend preispituje svoje kodove s kreativnošću i inventivnošću, s ikoničnim krokodilom kao glavnom figurom.

Premda su mirisi već dugo dio svemira Lacoste, brend proširuje svoju olfaktornu ponudu originalnom kreacijom koja odražava njegov nepogrešivi identitet i slavi njegovu odvažnu, snažnu osobnost. Lacoste predstavlja Lacoste Original. 

 | Autor: PR/Lacoste PR/Lacoste Foto: PR/Lacoste Original

Lacoste Original, novi miris

Suptilan naklon Lacoste Original mirisu lansiranom 1984. godine, ovaj novi miris označava prvu suradnju između Lacostea i Interparfumsa, utjelovljujući autentičnost i inovativnost. Elegantno otkrivajući sve ikonske kodove brenda, dodaje neočekivanu i iznenađujuću dimenziju svom olfaktornom svemiru.

 | Autor: PR/Lacoste PR/Lacoste Foto: PR/Lacoste Original

Dizajn sa statusom

Elegantna, bezvremenska i kultna, Lacoste Original bočica prirodni je produžetak DNK brenda sa svojim legendarnim zelenim i bijelim nijansama koje dominiraju izgledom. Njegova debela, prozirna staklena silueta utjelovljuje prepoznatljivu eleganciju sa zaobljenim „ramenima“, tankim lakiranim čepom i suptilnim crnim i srebrnim detaljima. Krokodil — ikonski amblem marke — utisnut je na čep i etiketu boce. Kutija sadrži iste detalje kao i bočica, u savršenom pravokutniku s modernom grafikom.

 | Autor: PR/Lacoste PR/Lacoste Foto: PR/Lacoste Original

Sofisticirani miris 

Stil i pokret: ove dvije dimenzije vodile su glavnu parfumerku Anne Flipo i parfumera Tanguya Guesneta u stvaranju parfemske vode Lacoste Original. Miris Lacoste Original otvara se intenzivnom, pikantnom svježinom bergamota, pojačanom pikantnim akcentima ružičastog papra i kardamoma. Ove eksplozivne gornje note ustupaju mjesto eleganciji lavande i muškatne kadulje, koje čine intenzivno aromatično srce. U podnožju, senzualna sandalovina i moćni pačuli postavljaju temelje snažnog mirisa koji spaja umirujući amber sa zaraznom tonkom.

Dinamičan, moderan, Lacoste Original mirisni je izraz uzvišene kreativnosti, slobode kretanja i francuske elegancije, zaštitnih znakova svih Lacoste kreacija.

 | Autor: PR/Lacoste PR/Lacoste Foto: PR/Lacoste Original

Pierre Niney , ambasador mirisa Lacoste Original

Pierre Niney, 35-godišnji francuski glumac, redatelj, producent i scenarist, pridružio se Lacosteovoj obitelji ambasadora ove godine.
Talentirani glumac se sa jedanaest godina pridružio Conservatoire National Supérieur d'Art Dramatique, prije nego što je postao najmlađi član Comédie-Française u dobi od dvadeset i jedne godine. Pierre Niney pojavio se u više od četrdeset filmova i televizijskih serija te je bio nominiran za trinaest filmskih nagrada, od kojih je osvojio pet. Također je najmlađi dobitnik Césara za najboljeg glumca.

Lacoste Original | Autor: PR/Lacoste PR/Lacoste Lacoste Original

Od djetinjstva je Pierre Niney imao prirodnu sklonost prema Lacosteu. Krokodil mu evocira mnoge osobne uspomene, kao i važne trenutke u njegovoj karijeri. Ova ambasadorska uloga bila je očit izbor i za Lacoste i za glumca, koji ima poseban smisao za stil i modu: Pierre Niney savršeno je utjelovljenje francuske elegancije, suptilan spoj opuštenog šika, šarma i humora.

 | Autor: PR/Lacoste PR/Lacoste Foto: PR/Lacoste Original

Photo: PR/Lacoste

Komentari 0