Beauty

La PIEL zna kako se slavi! Što se krije iza kulisa najsočnijeg eventa ovog ljeta?

La PIEL…Što vam prvo padne na pamet? Za nas to je sinonim za ženstvenost, odvažnost, prirodne sastojke I inovativnost u svijetu kozmetike, La PIEL već godinama pronalazi riješenja kako stresne, užurbane dane pretvoriti u pravi mali spa trenutak unutar vlastitog doma te svima pruža osjećaj malih rituala radi kojih se osjećamo glamurozno, senzualno I sretno. Osim što su očekivanja visoka I u budućnosti, Lana je do sada već pokazala da jako dobro zna što žene veseli I što im treba da bi se osjećale dobro u svojoj koži, pritom pazeći da svi sastojci dobro utječu na organizam, hormone I zdravlje žena. 

 | Autor: La PIEL La PIEL

 | Autor: La PIEL La PIEL

Vrijeme leti kada se radi I zabavlja a iskrena želja da svojim korisnicima pruže samo najkvalitetnije sastojke I vrhunske formule dovela ih je do 5. Obljetnice njihovog predanog I uspješnog rada! Svima omiljeni brend proslavio je prošlog vikenda svoj veliki 5. Rođendan a o proslavi će se još jako dugo pričati.

 | Autor: La PIEL La PIEL

Sve vrijednosti brenda prenesene su u rođendanski Juicy Summer Event koji se održao u predivnom prostoru Riverside Gardena, a svojim je uzvanicima La PIEL pružio nekoliko sati čiste zabave, fotogeničnih prizora I naravno, osjećaj zajedništva u ležernom druženju. Pravi hit bile su predimenzionirane društvene igre, a šećer za kraj bio je Lanin akustični nastup koji je sve podigao na noge i dao svoj završni “touch”.  
Budite I vi dio Juicy atmosfere ! 

REKORDAN BROJ NOVIH PROIZVODA OVO LJETO: ČAK 12!

'3,2,1… #bestLaPIELsummerEver! počinjeeee!

I ptice na grani već znaju da La PIEL uvijek ima sočna iznenađenja, a oni niti ovoga puta nisu razočarali. La PIEL ovoga ljeta lansira niti manje niti više, nego 12 PROIZVODA!! Naziv samog eventa Juicy Summer već odaje pokoju tajnu o prvim novim proizvodima – to su JUICY OILS ulja za sunčanje i njegu kože tijela, a tamo smo ih imali prilike i isprobati. Od novih roizvoda stigle su i narukvice za umivanje, zip torbice, a za koji dan stiže još 7 novih proizvoda i dodataka za ljeto: torbe za plažu, šeširići i japanke u 3 boje. 

 | Autor: La PIEL La PIEL

 | Autor: La PIEL La PIEL

Juicy Oils ulja u tri mirisa: naranča, ananas-limun i jagoda, odvode u paralelni svijet gdje sočno ljeto nikada ne prestaje a Vama će biti idealan suputnik za ljetne avanture, pijesak među prstima, ten za kojim se svi okreću i naravno, njegovanu kožu. Budite u niskom startu za #bestLaPIELsummerEver jer La PIEL ima sve alate da ovo ljeto bude najsočnije i najbolje do sada!

 | Autor: La PIEL La PIEL

 | Autor: La PIEL La PIEL

La PIEL ima sve što je potrebno za trendi, sočno ljeto!

U La PIELU su ovoga ljeta na sve mislili! Sočne Juicy Oils moći ćete ponijeti bilo gdje sa sobom u trendi La PIEL torbi za plažu koju ćete moći pronaći samo u najvećim i odabranim poslovnicama Kauflanda. Uz torbu kombinirajte udobne japanke i bucket hat u čak tri boje za potpuni ljetni trendi look! Ljetna suradnja La PIEL x Kaufland ekskluzivno se nalazi na policama, a požurite li u najbližu poslovnicu pronaći ćete sve što Vam je potrebno za #bestLaPIELsummerEver. 

 | Autor: La PIEL La PIEL

Više od Juicy Summer atmosfere pogledajte u galeriji na linku

Photo: La PIEL