Beauty

L'Occitaneova kolekcija Citronovac-Cvijet mrkve spojila je parfemski miris i njegu u četiri proizvoda

  • Stigla je limitirana L'Occitane kolekcija Citronovac - Cvijet mrkve! 
  • Mirisi Provanse, ali i njega dolaze u četiri proizvoda: toaletnoj vodi, gelu za tuširanje, losionu za tijelo te kremi za ruke
  • Obogaćeni ekstraktima organskog citronovca i sjemenkama cvijeta mrkve donose iskričavu svježinu!

Osvježi ljeto ekskluzivnom, limitiranom kolekcijom Citronovac - Cvijet mrkve brenda L'Occitane. Istražite čarobni svijet citrusa i slatkog mirisa mrkve iz Provanse, koji su pažljivo ubrani i pretočeni u organsku kolekciju koja budi čula, donoseći svježinu i vitalnost. Riječ je o proizvodima koji ujedinjuju njegu i predivan miris te tako hrane, u doslovnom i prenesenom smisli kako našu kožu, tako i dušu... 

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

Obogaćeni ekstraktima organskog citronovca i sjemenkama cvijeta mrkve, toaletna vodica i njegujući proizvodi iz kolekcije Citronovac - Cvijet mrkve ostavit će vašu kožu nahranjenom i osvježenom. Svaki proizvod iz ove kolekcije je posebno formuliran kako bi kožu nahranio, hidratizirao i ostavio osjećaj mekoće i blistavosti, a inovativna kolekcija je svojevrstan dragulj, sastavljen od 96 posto biorazgradivih sastojaka. Iz čega se iščitava L'Occitaneova predanost očuvanju prirode i ekološki održivim praksama.

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

Osvježavajući gel za tuširanje će transformirati rutinu tuširanja u senzualno iskustvo ispunjeno citrusnim mirisom i njegujućim svojstvima. 

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

Za hidrataciju brine lagano teksturirano mlijeko za tijelo, koje obavija neodoljivim mirisom i dugotrajno hidrirajući kožu. 

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

Oblak iskričave energije i vedrine stiže uz Eau de Toilette Verveine, Fleur de Carotte Citronovac. Cvijet mrkve će utisnuti pečat ljeta u kožu. 

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

Dok će se za nježan dodir na rukama koji oslikava mirise provansalske tržnice, pobrinuti svilenkasta krema za ruke.

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

Usto, kolekcija Citronovac – Cvijet Mrkve potiče održivost i ekološku svijest. Pakiranja su napravljena od recikliranog materijala, a bočice su dizajnirane s ciljem smanjenja otpada i promoviranja recikliranja. Posvećenost brenda planetu je jasna. Vjerujemo da ljepota može biti odgovorna i nježna prema okolišu.

Ovo je vaša prilika da se okupate u luksuzu prirode, osjetite blagodati organskog citronovca iz Provanse i probudite svoje osjetila mirisima i teksturama koje će vas preplaviti osjećajem ljeta. Iskoristite ovu limitiranu kolekciju i doživite ljepotu prirode na najintenzivniji način.

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

Budite jedni od prvih koji će iskusiti čaroliju kolekcije Citronovac – Cvijet mrkve brenda L'Occitane. Pronađite nove proizvode u L'Occitane trgovinama i web trgovini te pratite novosti na službenim društvenim mrežama brenda - Instagramu i Facebooku.

Photo: L'Occitane

Komentari 0