Beauty

Kultni brend za njegu kose napokon je dostupan u Hrvatskoj: Leave-In sprej jedva čekamo probati

  • Svi kojima su vlaga i neukrotive vlasi najgori neprijatelj dobre frizure, sada mogu odahnuti jer je u Hrvatsku stiglo pravo rješenje za to 
  • Naime, na naše je tržište konačno stigao It's a 10, poznati američki brend za njegu kose
  • Njihov najpopularniji, Miracle Leave-In sprej već je stekao kultni status zbog svoje sposobnosti da trenutno transformira kosu

Poznati američki brend za njegu kose It’s a 10 napokon dolazi na hrvatsko tržište, donoseći vrhunsku kvalitetu i jednostavnost u svakodnevnu njegu kose. Za sve koji muku muče s vlagom i kovrčama ili s nestašnim vlasima koje čak ni nakon feniranja ne uspijevaju ukrotiti, konačno je stiglo rješenje. Proizvodi It's a 10 idealni su i jednostavni za korištenje u kućnoj njezi kose jer pružaju vrhunsku 'sve u jednom' njegu.

 | Autor: PROMO PROMO Foto: PR

 | Autor: PROMO PROMO Foto: PR

Heroj među proizvodima

Najpoznatiji proizvod branda je Miracle Leave-In sprej, koji je već stekao kultni status zbog svoje sposobnosti da trenutno transformira kosu. Ovaj višenamjenski tretman pruža hidrataciju, jača kosu, sprečava lomljenje i čini kosu mekšom i sjajnijom. Njegova lagana formula ne opterećuje kosu, a odgovara svim tipovima kose. Osim slavnog Leave-In spreja, It’s a 10 nudi i niz drugih proizvoda za različite potrebe, uključujući šampone, regeneratore, maske, ulja za kosu te posebne linije za specifične tipove kose, poput obojene ili kovrčave. Svi proizvodi su formulirani s visoko kvalitetnim sastojcima koji hrane kosu, štite je od oštećenja i pomažu joj zadržati prirodnu ljepotu. I dok se donedavno ovaj brand mogao kupiti samo u inozemstvu, od sad su proizvodi It’s a 10 dostupni u Hrvatskoj zahvaljujući Fabula de forma online trgovini, a mogu se kupiti i u It's a 10 salonima. S obzirom na to da je već postao sinonim za jednostavnost i učinkovitost u njezi kose, donosimo savjete kako i zašto koristiti baš ove proizvode za njegu kose. 

 | Autor: PROMO PROMO Foto: PR

 | Autor: PROMO PROMO Foto: PR

10 razloga zašto koristiti It’s a 10 proizvode

  1. Višenamjenska formula – Svaki proizvod It’s a 10 obavlja više zadataka odjednom, što znači da dobivate hidrataciju, zaštitu, sjaj i obnovu u jednom jednostavnom koraku.
  2. Smanjuje frizz – Proizvodi učinkovito kontroliraju kovrčanje i statički elektricitet, ostavljajući kosu glatkom i svilenkastom.
  3. Štiti od topline – Prikladni su za sve koji često koriste uređaje za oblikovanje, jer štite kosu od topline sušila, pegle i uvijača, sprječavajući lomljenje i oštećenja.
  4. Hidratacija i sjaj – It’s a 10 bogat je hranjivim sastojcima koji pružaju intenzivnu hidrataciju i čine kosu sjajnom i zdravog izgleda.
  5. Jača kosu – Proizvodi sadrže proteine i druge aktivne sastojke koji jačaju strukturu vlasi, smanjujući lomljenje i pucanje vrhova.
  6. Oporavlja oštećenu kosu – Zahvaljujući svojoj naprednoj formuli, It’s a 10 pomaže obnoviti suhu i oštećenu kosu, vraćajući joj elastičnost i snagu.
  7. Pogodan za sve tipove kose – Bez obzira imate li ravnu, kovrčavu, tanku ili gustu kosu, It’s a 10 proizvodi pružaju prilagodljive rezultate i odgovaraju svim tipovima i teksturama kose.
  8. Brzo i jednostavno korištenje – Njegova multifunkcionalnost skraćuje vašu rutinu njege kose, omogućujući brze rezultate bez potrebe za korištenjem više proizvoda.
  9. Bez parabena i sulfata – Svi proizvodi su formulirani bez štetnih kemikalija čineći ih sigurnima za svakodnevnu upotrebu, čak i na obojenoj ili tretiranoj kosi.
  10. Profesionalni rezultati kod kuće – It’s a 10 proizvodi omogućuju da postignete frizerske rezultate iz udobnosti vlastitog doma, bez potrebe za posjetom salonu.

 

Photo: PROMO

Komentari 0