Beauty

Kristina Šalinović: Od odvažne brinete do zanosne plavuše

Ružičasta, siva, ekscentrično plava pa čak i - šarena... Samo su neke od boja koje je manekenka hrabro isprobala

Manje je poznato kako je naša poznata manekenka koja se može pohvaliti i zavidnom inozemnom karijerom, Kristina Šalinović, po struci frizerka. Zato vas ne bi trebale čuditi njene česte promjene frizure, dužine, ali i boje kose. Kako kaže, to je čini sretnom.

"Život je prekratak  za dosadnu boju kose", izjavila je jednom prilikom u intervjuu za Budi.IN, a sada je to (još jednom) i potvrdila.

Iako je već neko vrijeme vjerna smeđoj nijansi i kratkoj pixie frizuri, manekenka je nedavno na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u pravom planu njena jarko plava kosa i naravno - izazvala je oduševljenje.

Ipak, nije bila riječ o trajnoj promjeni, a po svemu sudeći Kristina još jednom vodi bitku sama sa sobom - koju boju odabrati ovog puta?

Naime, posljednjom objavom prisjetila se svoje duge, platinasto plave kose, a njeni pratite zaključili su kako je "svih boja i šara jednako predivna".

 

#tbt #grunge

A photo posted by Black Unicorn (@kristinasalinovic) on

Baš zato ne čude njene česte (i drastične) promjene boje kose. Tako je dosad isprobala jarko ružičastu zbog koje je izgledala poput moderne princeze iz bajki.

Na popisu isprobanih našla se i nijansa koja je bila jedan od najvećih trendova posljednjih mjeseci - odvažna siva.

Odlično joj je pristajala i svjetlo smeđa...

 

..Blondie..👆 😎 ☝ #goodhairday #blondie #worktime #shooting #model

A photo posted by Black Unicorn (@kristinasalinovic) on

A kada se više nije mogla odlučiti koju boju želi odabrala je - sve!

Koja nijansa je iduća? Ma, nije ni bitno - klasično ili ekscentrično, složit ćete se da ovoj ljepotici apsolutno sve pristaje...

Photo: Getty Images

Komentari 0