Beauty

Kristen Stewart otkrila zašto je postala platinasta plavuša

Osim što je potpuno promijenila look, Kristen je uzela i pauzu od glume

Od njenog pojavljivanja na filmskim platnima, Kristen Stewart njegovala je isti look, sve dok nedavno nije skratila svoju dugu smeđu kosu i obojila ju u platinasto plavu. Bio je to odvažan potez i potpuna transformacija glumice, a zašto se odlučila na to, otkrila je časopisu People. Izgleda da je Kristen imala specifične razloge za promjenu looka, a ne radi se o ulozi u nekom nadolazećem filmu.

"Uvijek sam isto izgledala i bila neutralna od svoje desete godine," objasnila je glumica. "Onda sam odlučila režirati kratki dokumentarac i uništiti si kosu."

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Pretpostavljamo da kad kaže 'uništiti' Kristen govori o velikoj promjeni, jer glumica izgleda baš chic za ovako dramatičnu transformaciju.

"U dvije godine snimila sam pet filmova i mislim da je odluka o uzimanju pauze od glume bila dobra ideja, a to nisam nikad do sad napravila, pa sam u skladu s tim promijenila i look," elaborirala je Kristen svoju prethodnu izjavu.

Slažemo s Kristen, promjena je uvijek dobra kada upadnete u rutinu, a platinasto plava ionako je hit boja sezone i Kristen stoji odlično!

Photo: Getty Images

Komentari 0