Beauty

Krećemo! Value4Money: beauty natječaj je počeo - glasaj za svoje favorite i osvoji pakete kozmetike!

  • Počeo je veliki natječaj miss7 Value4Money:beauty
  • Biramo najbolje beauty proizvode po kriteriju vrijednost za novac
  • Ovdje glasaj za svoju omiljenu kozmetiku i osvoji super pakete kozmetike 
     

Tako smo ponosni što se natječaj Value4Money: beauty u suradnji s našim čitateljicama, partnerima iz industrije ljepote te stručnjacima održava već četvrtu godinu zaredom. Svakog studenog, sada već tradicionalno, tisuće naših missica i stručni žiri odabiru svoje beauty favorite iz raznih kategorija, bilo da je riječ o preparativnoj, bilo da je riječ o dekorativnoj kozmetici, i to po kriteriju koji je možda najvažniji za sve nas – vrijednost za novac. U stalnoj smo komunikaciji s našim čitateljicama i znamo da missice obožavaju kozmetiku, ali cijene i svoj novac i važno im je da za njega dobiju najkvalitetniji proizvod.

 | Autor: Zato, uključi se i ove godine, pomozi nam odabrati koji to proizvodi preparativne i dekorativne kozmetike 2021. najbolje odgovaraju kriteriju vrijednost za novac, a usput osvoji i nagradu. Čekaju te zaista divni paketi kozmetike!
Tijekom trajanja miss7 Value4Money: beauty natječaja možeš glasati za omiljene proizvode iz ukupno 14 kategorija (Puder, Ruž, Maskara, Rumenilo, Proizvod za obrve, Krema za lice, Posebna njega za lice, Njega kose, Styling kose, Njega tijela, Dezodorans, Oralna njega, New Entry, Eko kozmetika).
Glasanje traje do 1. prosinca 2021., a osim čitateljica, u tom će razdoblju stručni žiri miss7 testirati proizvode i odabrati svoj favorit iz svake pojedine kategorije. Kad se glasovi čitateljica i žirija zbroje, a doznaju pobjednički proizvodi, miss7 će ih s ponosom objaviti, a ti u međuvremenu osvajaj slatka beauty iznenađenja. 

 | Autor:
Svaki dan miss7 će paketom kozmetike ili beauty tretmanom nagrađivati po jednu osobu, ali pazi, za to trebaš glasovati u svakoj kategoriji natječaja Value4Money i još samo odgovoriti na nagradno pitanje: Koji je beauty proizvod uvijek u tvojoj torbici i zašto? Glasaj i ulovi nagradu ovdje, a mi se veselimo najzanimljivijim odgovorima i - sretno!

Photo: None

Komentari 0