Beauty

Kratko, dugo ili nešto treće: Koja frizura pristaje vašoj osobnosti?

Ponekad je, osim toga koji oblik lica imate, važno i razmotriti koja frizura najbolje pristaje vašem karakteru

Naime, odgovarajuća frizura donijet će vam više samopouzdanja i tako vam pomoći da ostavite bolji dojam na okolinu. Pošto je kosa važan dio našeg izgleda, čini se da je logično da treba odražavati i naše druge aspekte.

Ako ste otvorena, direktna i ambiciozna osoba ... probajte stepenastu frizuru dužine do ramena, poput čuvene frizure Jennifer Aniston. Neka bude slojevito ošišana, što će vam olakšati stiliziranje, dok će dužina omogućiti da možete je nosite i podignutu.

 | Autor: Getty Images Getty Images Ako ste umjetnička duša... vama treba kreativna i originalna frizura. Ošišajte se na kratko, ali ni kraći paž nije loša ideja, kao primjerice Adele.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Ako ste spontani i volite avanture... za vas je savršena dugačka kosa stepenasto ošišana, zahvaljujući kojoj ćete u samo nekoliko trenutaka moći napraviti mnoštvo različitih frizura, kao Reese Witherspoon. Ako ste tradicionalni i konzervativni ... isprobajte dužu, ravnu paž frizuru, s dugim šiškama sa strane koje će omekšati linije kose. Kopirajte frizuru Salme Hayek. 

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com Ako ste druželjubiva osoba koja voli tulume i provod ... volite biti u centru pažnje, pa želite da vam kosa pomogne u tome. Za vas su najbolje dugačke valovite frizure s puno volumena. Neka vam gornji slojevi kose na tjemenu budu ošišani kraće jer upravo ti dijelovi imaju običaj da se "spuste" pa ćete na ovaj način zadržati bujnost kose. Jessica Simpson treba vam biti uzor.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0