Beauty 19. veljače 2016.

Kraj punđica: Otkrijte kakve će frizure muškarci nositi u 2016.

Instagram.

Neki stilovi su prošlost, dok su se drugi vratili iz daleke prošlosti i dobili moderniju verziju

Svi znamo bar jednog frajera kojem hitno treba nova frizura. Da budemo iskreni, to je vjerojatno slučaj sa većinom njih. Možda ste čak i vi jedan od njih. Naravno, muškarci su u ovom slučaju dosta uskraćeni u usporedbi sa ženama, posebice što se tiče savjeta i noviteta na internetu, tako da se može reći da su, bar što se tiče frizura, izvukli deblji kraj. No to ne znači da ne postoje trendovi te da se oni ne mijenjaju svake godine, baš kao i kod žena. Dapače, svi smo svjesni nekih trendova iz proteklih godina koje smo vidjeli na brojnim muškarcima, poput punđice na vrhu glave. No izgleda da se to više neće nositi, ako je suditi prema onome što su najavili svjetski frizeri za 2016. godinu. Pogledajte što kažu vrhunski hair stilisti s Instagrama i otkrijte koji trendovi će se nositi u ovoj godini te kako ih iskopirati. Zadovoljni će biti svi, čak i oni koji vole dugu kosu, jer izgleda da je i ona ponovno in.

 

CLASSIC... #menstyle #classic #gentleman #haircut

A photo posted by Anh Co Tran (@anhcotran) on

Od frizera zatražite: Klasičnu mušku frizuru koja je sa strane kraća, a na vrhu dulja.
Ovo je bezvremenska gentlemanska frizura, istovremeno dovoljno kratka i dugačka. Za stiliziranje koristite gel, pjenu ili čak mješavinu oboje, samo nemojte pretjerivati s količinama.

Od frizera zatražite: Undercut sa stepenastim prijelazom sa strana i slojevito na vrhu.
Ovo je moderna verzija frizure iz devedesetih. Stilizirajte ju mokru, tako da ručnikom posušite gornji dio i ostavite da se suši na zraku, bez da išta dirate i popravljate.

 

ⒹⓋⒷⒷⓈ ✂️ by me on @alexdvbbs #andylecomptesalon

A photo posted by MISCHΣLLΣ ΠΔ∇ΔR (@mischelle_navar) on

 Od frizera zatražite: Duljinu do ramena s vrhovima odrezanim britvicom. 
Ova frizura mogla bi se opisati kao surfersko - rokerska, a najvažniji dio je tretiranje vrhova. Ako ih frizer ošiša britvicom, frizura će izgledati spontanije i neće biti ranih rezova. Za stiliziranje, jednostavno prstima nanesite kremu na mokru kosu i ostavite da se osuši prirodno.

Od frizera zatražite. Lagani undercut s uklopljenim dužim slojevima.
Ovo je idealna prijelazna frizura, jednostavna za održavanje i oblikovanje. Jedino što trebate je posušiti ju fenom nakon pranja.

Od frizera zatražite: Kratki rez s četvrtastim slojevima koji prate oblik glave.
Kratka muška frizura u modernijem izdanju jednostavna je za stiliziranje, a dobro će izgledati i do osam tjedana. Uzmite u ruke malo kreme za oblikovanje i prođite prstima kroz kosu, od korijena do vrhova.

 

Modern Gentleman #salsalhair #hairbysal #ramireztransalon

A photo posted by SAL SALCEDO (@salsalhair) on

Od frizera zatražite: Klasičnu mušku frizuru s duljim pramenovima na vrhu za lepršavu teksturu.
Ovo je savršeni izgled za modernog gentlemena, jer podsjeća na stilove iz pedesetih, samo u modernijoj verziji. Oblikujte je dok je mokra, tako da ju osušite fenom s glavom prema dolje. 

Komentari 0