Beauty 25. travnja 2012.

Koža bez celulita uz Biobazu

Biobaza donosi dva nova proizvoda protiv celulita Anticellulite 3u1 Termo i 2u1 Detox tretman s čak 99% sastojaka prirodnog podrijetla koji učinkovito podupiru razgradnju masti i usporavanje rasta masnih stanica u samo 10 dana!

 | Autor: Biobaza, prirodna kozmetika farmaceutske kvalitete, svoju liniju za njegu kože, proširila je s dva nova proizvoda za njegu protiv celulita. Ovi proizvodi ne sadrže umjetne boje, mirise i konzervanse, nego 99% prirodnih, aktivnih tvari koje učinkovito djeluju na razgradnju masnih stanica te prirodno potiču cirkulaciju i izmjenu tvari u organizmu – detoksikaciju. Samoocjenom 25 žena, rezultati su vidljivi već nakon 10 dana korištenja kompletnog Biobaza anticelulitnog tretmana.

Farmaceutski stručnjaci za brži i potpuniji učinak savjetuju korištenje kombinacije oba proizvoda – kako bi se znatno usporilo nakupljanje masti i vode na kritičnim dijelovima tijela. Biobaza Anticellulite Termo tretman preporučuje se kao noćni tretman jer aktivni sastojci tijekom noći stimuliraju dubinsku razgradnju masnih stanica/celulita i ubrzavaju prirodnu detoksikaciju. Biobaza Anticellulite Detox tretman osmišljen je za jutarnju uporabu jer prirodne tvari dodatno potiču izlučivanje štetnih sastojaka (toksina) koji se tijekom noći otpuštaju u limfu. Time se postiže učinkovita 24‐ satna njega protiv tvrdokornog celulita.

3U1 Termo tretman bogata je hidratantna krema koja se brzo upija i ne ostavlja masne tragove. Zahvaljujući formuli eteričnih ulja citrusa potpuno prirodno razgrađuje akumulirane tvrdokorne masti, a ekstrakt čistog kofeina i crnog papra potiče cirkulaciju, pri čemu se javlja kratkotrajan i ugodan osjećaj topline. Eterično ulje geranija hrani kožu, zaglađuje njen površinski sloj te sprječava nastanak strija.

2U1 Detox tretman lagani je gel koji se vrlo brzo upija, vidljivo zaglađuje kožu već nakon prvog nanošenja te izaziva ugodan osjećaj hlađenja. Kompleks eteričnih ulja i kofeina učinkovito djeluje na razgradnju celulita, učvršćuje kožu, istovremeno potičući detoksikaciju te izlučivanje suvišne vode i toksina iz tkiva. Ekstrakt mente zaslužan je za ugodan osjećaj hlađenja te ostavlja kožu vidljivo tonificiranom, mirisnom i svježom. Proizvodi su dostupni od sredine travnja u dm i KOZMO drogerijama, po cijeni od 59,90 kn za Termo tretman i 54,90 kn za Detox tretman.

Komentari 0