Beauty

KORRES Greek Yoghurt postat će nezamjenjiva superhrana tvojoj koži

Budući da se stoljećima grčka tradicionalna njega kože spaja sa znanošću, kolekcija za njegu kože KORRES Greek Yoghurt postati će nezamjenjiva superhrana vašoj koži, dajući joj baršunast i zdrav izgled. To je prva i jedina linija za njegu kože bazirana na pravom grčkom jogurtu. KORRES je stekao stručnost svjetske klase u formulacijama na bazi jogurta, kao prvi brand na svijetu koji je 2003. godine napravio proizvod s pravim jestivim jogurtom, tzv. kultni Yoghurt Cooling Gel, za koji su bile potrebne 3 godine istraživanja. Gotovo dva desetljeća kasnije, KORRES predstavlja kolekciju za njegu kože sa probioticima i pravim grčkim jogurtom, koja uravnotežuje mikrobiom kože te žednoj i osjetljivoj koži pruža ugodan osjećaj i 48 satnu dubinsku, umirujuću hidrataciju. Obogaćena dodatnom dozom prebiotika i probiotika, te inovativnim kompleksom WaterPatch, ova kolekcija za njegu kože uz pomoć vrhunske tehnologije prilagođene mikrobiomu štiti i hrani kožu pružajući joj dubinsku hidrataciju, te jača ten i održava ravnotežu mikrobioma kože.

Linija, uključuje KORRES broj 1 čistać za lice na globalnoj razini - Greek Yoghurt Foaming Cream Cleanser - i visokoučinkovitu gel-kremu - Greek Yoghurt Nourishing Probiotic Gel-Cream, koja je razvijena u skladu s “Full Circle to beauty” pristupom brenda. Od sjemena do kože i natrag, ovo putovanje uključuje 6 KORRES laboratorija: laboratorij za tlo, laboratorij za ekstrakciju, molekularni laboratorij, laboratorij za formulaciju, laboratorij za dizajn, laboratorij za recikliranje.

 | Autor: KORRES Greek Yoghurt KORRES Greek Yoghurt

Laboratorij za tlo

Grčki jogurt je ručno proizveden u domovini brenda. Još uvijek postoje ona slikovita mala sela diljem Grčke, u kojima se bake čvrsto drže tradicionalnog domaćeg jogurta, koji se nudi u glinenim posudama, dok slika bake koja maže jogurt na svoje unuke za trenutačno rashlađivanje kože dehidrirane suncem, donosi svakog Grka natrag u djetinjstvo.

Laboratorij za ekstrakciju 

U svjetski poznatom grčkom jogurtu sadržaj proteina veći je od bilo koje druge vrste jogurta, zahvaljujući procesu cijeđenja. Baršunaste je, guste teksture i bogate arome. Ima visoku koncentraciju svih onih blagotvornih elemenata koji su esencijalni i za našu kožu, pružajući joj hidrataciju, hranu i jedinstveni osjećaj hlađenja! Jednostavno se ne može replicirati.

Molekularni laboratorij

Stanje kože kojoj nedostaje vlaga i hranjive tvari, s vremenom se može samo pogoršati; može postati osjetljiva, suha, beživotna i iscrpljena. Ovo su znakovi na koži koji će postati još intenzivniji ako izgubimo ravnotežu mikrobioma kože zbog učestalih svakodnevnih stresnih faktora. Greek Yoghurt kolekcija osnažena je naprednom tehnologijom pogodnom za mikrobiom. Mikrobiom kože sastoji se od trilijuna bakterija; poput nevidljivog, ali jedinstvenog osobnog otiska prsta koji je neophodan za lijepu kožu. To je prva obrambena zaštita od okoline; ali vrlo krhka i sklona svim onim svakodnevnim stresorima koji dovode do raznih problema s kožom. KORRES je želio razviti formulu koja bi mogla održavati ravnotežu mikrobioma kože, s ciljem da pomogne koži da ostane jaka, zdrava s prirodnim sjajem. “Srce” formule sastoji se od polisaharida, šećera, peptida, minerala, koji pomažu koži da održi svoju kožnu floru koja je neophodna za zaštitu od onečišćenja okoliša. 

Jogurt je jedan od vodeći prirodnih sastojaka, a u njemu živi preko 4000 živih organizama! KORRES je prvi i jedini brend koji ga je nakon više godina istraživanja i naprednih forulacija uspio pretvoriti u jedinstvenu superhranu za kožu. KORRES-ov pojačani jogurt bogat je probioticima i vitaminima s dodatnom dozom pre- i probiotika te inovativnim WaterPatch kompleksom, koji je doslovno spremnik vode čija je funkcija da postupno ispušta vodu u kožu tijekom najmanje 48 sati. 

 | Autor: KORRES Greek Yoghurt KORRES Greek Yoghurt

Laboratorij za formulacije

Sa KORRES Greek Yoghurt kolekcijom - superhranom za vašu kožu – osjetiti ćete poboljšanje mekoće i hidrataciju kože unutar prvih 30’ korištenja, s dugotrajnim učinkom1. Koža izgleda blistavo, gipko i svježe nakon samo jednog nanošenja2, dok ćete glađu i poboljšanu teksturu kože osjetiti u samo 14 dana3. Konačni proizvod testiran je na svoju učinkovitost uravnotežavanja mikrobioma s višedimenzionalnim protokolom kliničkog ispitivanja, za koji je dokazano da pomaže u održavanju ravnoteže mikrobioma kože postizanjem ujednačenijeg tena i ponovnog balansiranja pH kože. Greek Yoghurt proizvodi pružaju žednoj, osjetljivoj koži dubinsko, umirujuće hidratantno djelovanje 48 sati, vraćajući joj vlažan i zdrav izgled.

Laboratorij za dizajn

Forma i estetika spajaju se u bijeloj i egejsko plavoj ambalaži; izjava o jednostavnosti i čistoći prirodnih ljepota napravljenih u Grčkoj.

Laboratorij za recikliranje

U KORRES-u prikupljamo otpadnu ambalažu i vodimo računa o tome da se ona vrati zajednici; projekt koji je nedavno započeo u Grčkoj, s težnjom da se proširi diljem svijeta. Otpadnu ambalažu želimo pretvoriti u prekrasne reciklirane predmete, dajući im drugu priliku.

Greek Yoghurt Foaming Cream Cleanser
PRE- + PROBIOTICI

KORRES broj 1 čistać na globalnoj razini! Bogata pjenušava krema koja učinkovito uklanja nečistoće, šminku i maskaru. Formulirana sa stoljetnim grčkim jogurtom koji umiruje kožu, superdozom pre- i probiotika koji njeguju kože te prirodnim sredstvima za čišćenje, ima izvrsnu toleranciju za oči i kožu. Sadrži ekstrakt sjemenki amaranta i mliječne proteine pružajući umirujuću hidrataciju i ugodu koži.

 | Autor: KORRES Greek Yoghurt KORRES Greek Yoghurt

Greek Yoghurt + Caffeine
Greek Yoghurt Wide Awake Eye Gel
Tamni podočnjaci + jastučići 

Roll-on gel za oči koji pruža osjećaj hlađenja, sadrži hranjivi grčki jogurt i kofein koji smanjuje pojavu podočnjaka i jastučića. Prilikom prve aplikacija osvježava područje oko očiju i pruža nam svjež izraz lica! Grčki jogurt pruža trenutačni umirujući osjećaj hlađenja, dok velika količina probiotika koje sadrži njeguje kožu. Ekstrakt kave koji je snažan stimulirajući antioksidans, uz pomoć kofeina pomaže smanjiti pojavu podočnjaka i natečenosti te osvježava izgled područja ispod očiju.

 | Autor: KORRES Greek Yoghurt KORRES Greek Yoghurt

Greek Yoghurt Probiotic Skin-Supplement Serum 
ZAŠTITA MIKROBIOMA KOŽE

Osnažen pravim grčkim jogurtom, ovaj ultra-koncentrirani probiotički serum za lice jača hidratantnu barijeru kože za gladak, snažan i zdravo blistavi ten. Obogaćen sa pre- i probioticima, WaterPatch kompleksom, tri vrste hijaluronske kiseline i hranjivim tvarima iz morskih algi, nudi umirujuću hidrataciju od 48 sati i održava ravnotežu mikrobioma kože.

 | Autor: KORRES Greek Yoghurt KORRES Greek Yoghurt

Greek Yoghurt Nourishing Probiotic Gel-Cream 
TEHNOLOGIJA ZA ZAŠTITU MIKROBIOMA KOŽE

Ojačana pravim grčkim jogurtom, ova hidratantna krema visoke učinkovitosti pruža vrhunsku udobnost tako da vaša koža izgleda zdravije. Obogaćena sa pre- i probioticima, WaterPatch kompleksom, tri vrste hijaluronske kiseline i hranjivim tvarima iz morskih algi, nudi umirujuću hidrataciju od 48 h i održava ravnotežu mikrobioma kože za vlažan, zdrav i blistav ten.

 | Autor: KORRES Greek Yoghurt KORRES Greek Yoghurt

Greek Yoghurt Nourishing Probiotic Intense Cream 
TEHNOLOGIJA ZA ZAŠTITU MIKROBIOMA KOŽE

Ojačana pravim grčkim jogurtom, ova intenzivno hranjiva hidratantna krema visoke učinkovitosti pruža vrhunsku udobnost tako da vaša koža izgleda zdravije. Ultra koncentrirana sa pre- i probioticima, WaterPatch kompleksom, tri vrste hijaluronske kiseline i hranjivim tvarima iz morskih algi, nudi umirujuću hidrataciju od 48 h i održava ravnotežu mikrobioma kože za vlažan, zdrav i blistav ten.

 | Autor: KORRES Greek Yoghurt KORRES Greek Yoghurt

Greek Yoghurt Probiotic Quench Sleeping Facial 
MICROBIOME-FRIENDLY TECHNOLOGY

Ojačana pravim grčkim jogurtom, ova luksuzna noćna krema pruža intenzivnu umirujuću hidrataciju i vrhunsku udobnost koži. Ujutro se osjećate dobro, odmorno i blistavo. Obogaćena pre- i probioticima, WaterPatch kompleksom, hranjivim tvarima iz morskih algi i prirodnim balzamima, nudi umirujuću hidrataciju od 48 sati te održava ravnotežu mikrobioma kože kako bi ujutro imali zdrav i blistav ten bogatog volumena.

 | Autor: KORRES Greek Yoghurt KORRES Greek Yoghurt

Greek Yoghurt Probiotic SuperDose Face Mask
Microbiome Technology | hrana + ravnoteža

Prva probiotička SuperDose maska, formulirana s najvećim udjelom pravog grčkog jogurta - drevne superhrane za kožu sa superdozom probiotika koji njeguju kožu. Sadrži tri vrste hijaluronske kiseline i WaterPatch kompleks, koji koži pruža ekspresnu, dugotrajnu i postojanu hidrataciju. Vrhunska Microbiome tehnologija pruža zaštitu i zdrav sjaj, pomaže ponovno uspostaviti ravnotežu kože i poboljšava izgled dehidrirane kože koja je pod stresom. Ova višenamjenska maska ​​za lice trenutno hladi i obnavlja kožu koja je bez sjaja i umornog izgleda. U samo 15 minuta vraća koži ravnotežu, hranu, blistavost i zdrav izgled. Također štiti kožu od urbanog stresa uzrokovanog zagađivačima iz okoliša.

 | Autor: KORRES Greek Yoghurt KORRES Greek Yoghurt

KORRES je grčki beauty brand, nastao iz najstarije atenske homeopatske ljekarne 1996. godine. Osnovali su ga grčki farmaceut Giorgos Korres koji vjeruje u urođenu moć prirodnih sastojaka i kemijska inženjerka Lena Korres koja vjeruje da je priroda inspiracija za znanstvena otkrića. Uz Grčku, prirodu, njezino ljekarničko nasljeđe, znanost i estetiku kao pokretačke snage, KORRES isporučuje sigurne, učinkovite, proizvode čistih formula na bazi biljaka, uživajući u prisutnosti svojih proizvoda diljem svijeta. Slijedeći svoju savjest od 90-ih, KORRES ponosno posjeduje proces od sjemena do kože i natrag kroz šest prepoznatljivih laboratorija, odražavajući viziju brenda: Soil Lab, Extraction Lab, Molecular Lab, Formulation Lab, Design Lab, Recycle Lab. Od tla i sjemena, procesa ekstrakcije, primarnog i biološkog istraživanja do formulacije temeljene na stotinama testova učinkovitosti + sigurnosti, dizajna i natrag do recikliranja i ponovne uporabe svih komponenti.

Photo: KORRES Greek Yoghurt