Beauty

Konačno sam došla do ovog viralnog proizvoda za skrivanje podočnjaka - testirano i odobreno!

S godinama podočnjaci, neujednačen ton, hiperpigmentacijske mrlje i akne na našoj koži mogu postati sve vidljivije. Za prekrivanje ovih “nedostataka” i postizanje ujednačenog tena često pribjegavamo rješenjima poput tekućeg pudera ili toniranih seruma, a najčešći odabir nam je korektor. Međutim, ni naš uobičajeni korektor nam možda nije uvijek dovoljan i onda bi nam svima dobro došao jedan tip proizvoda koji rijetko privlači pozornost, usprkos svojoj djelotvornosti i praktičnosti, a to je korektor boje. Oni dolaze u bojama poput narančaste, ružičaste ili zelene, a učinkoviti su u prekrivanju raznih mrlja, ožiljaka i podočnjaka kako bi ujednačili naš ten.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva Foto: privatna arhiva

Jedan takav korektor boje privukao je značajnu pozornost u beauty svijetu, a to je Catrice Under Eye Brightener. Toliko je popularan da je često rasprodan, a tvrdi da prekriva podočnjake i pruža osvježen, razbuđen izgled i blistav ten. Upravo zbog te buke koju je izazvao, morala sam ga i sama isprobati kad sam ga konačno ugledala na polici jedne drogerije. U nastavku saznaj detalje o ovom proizvodu i koji su moji dojmovi.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva Foto: privatna arhiva

Možda vas zanima Imaš tamne podočnjake i suhu kožu oko očiju? Ovaj trik s Labellom bi ti mogao pomoći Rubrika Beauty Beauty

Detalji o Catrice Under Eye Brightener korektoru boje

Catrice Under Eye Brightener je krema koja dolazi u dvije nijanse: Light Rose i Warm Nude. Posebno je dizajnirana za područje ispod očiju, a cilj joj je ispraviti boju i posvijetliti kožu za budniji izgled. Ovaj se proizvod ističe i time što sadrži sastojke koji su pravi heroji u svijetu njege kože. Obogaćen je hijaluronskom kiselinom, poznatoj po svojoj sposobnosti zadržavanja vlage, što dovodi do punije i zaglađenije kože. Osim toga, sadrži shea maslac, koji je poznat po visokim koncentracijama masnih kiselina i vitamina, a njegova protuupalna i ljekovita svojstva pomažu omekšati kožu te ju čine podatnom i blistavom.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva Foto: privatna arhiva

Catrice Under Eye Brightener košta 4,20 eura, što ga čini pristupačnim dodatkom našoj beauty rutini. Međutim, zbog svoje viralne popularnosti, često je rasprodan, pa ćeš se možda morati strpjeti dok se ne vrati u prodaju ili uložiti dodatni trud dok u jednoj od drogerija ne pronađeš ovu kremu u željenoj boji. Možeš provjeriti njegovu dostupnost ovdje.

Možda vas zanima Kate Hudson obožava ovu okoloočnu kremu protiv natečenosti i podočnjaka Rubrika Beauty Beauty

Moje iskustvo

Nedavno sam konačno pronašla ovaj proizvod u nijansi Light Rose i odmah sam ga morala kupiti i isprobati, a moram reći da sam prilično sretna s rezultatima. Inače nemam velikih problema s podočnjacima, ali pričekala sam dan kad ću biti posebno neispavana kako bih ga testirala. Ovaj dan sam imala malo plavo ljubičastih tonova u unutarnjem kutu oka, prema nosu. Kao što možeš vidjeti na fotografiji u nastavku.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva Foto: privatna arhiva  | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva Foto: privatna arhiva

Na fotografiji iznad možeš vidjeti kako mi je ovaj proizvod dao posebno blistav efekt područja ispod očiju. Bio bi mi dovoljan sloj kreme i sam za sebe, a s korektorom je učinak bio samo još bolji (na fotografiji je rezultat samo nakon kreme, ne i korektora). Kombinacija ova dva proizvoda nije samo prekrila nesavršenosti, već je i uljepšala cjelokupni look i učinila da moje područje ispod očiju izgleda svježije i sjajnije. Uz to, držao je cijeli dan, od jutra do večeri, bez ikakvog popravljanja i nakupljanja u finim linijama. Veselim se uključivanju ovog proizvoda u svoju stalnu beauty rutinu.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva Foto: privatna arhiva

Rekla bih da Catrice Under Eye Brightener opravdava hype. Nudi trenutačni učinak posvjetljivanja, zaglađuje fine linije i pruža hidrataciju zahvaljujući svojoj jedinstvenoj formuli. To je više od običnog korektora boje, to je proizvod za njegu kože koji ostavlja kožu prirodno mekom i blistavom. Bilo da se koristi samostalno ili s drugim proizvodima, pruža vidljivo poboljšanje izgleda područja ispod očiju.

Možda vas zanima TikTokerica je snimila kako jedna okoloočna krema naočigled zateže kožu i smanjuje podočnjake Rubrika Beauty Beauty
Photo: Privatna arhiva

Komentari 0