Beauty 02. srpnja 2016.

Konačno! Efikasno rješenje za skidanje jačeg i vodootpornog make up-a

Garnier Dvofazna micelarna voda s uljem lako skida čak i jaču šminku

Svi volimo šminku: zabavno je igrati se bojama i oblicima, isprobavati nove varijante, mijenjati look iz dnevnog u večernji, krenuti u dan s make up-om femme fatale ili nježnom šminkom koja pomlađuje u trenu. Manje je zabavan trenutak kada šminku treba skinuti. Srećom, sada je tome kraj! 

Nova Garnier Dvofazna micelarna voda s uljem savršen je spoj ulja koje otapa šminku i micela koji čiste lice poput magneta. Protresi prije upotrebe kako bi se pomiješali ulje i micelarna voda, natopi blazinicu i očisti lice bez pretjeranog trljanja, u jednom potezu. Koža je čista, umirena i bez masnih tragova.

 | Autor:

Poigraj se šminkom i uključi u nagradni natječaj “Dva lica ljepote”! Na jednoj polovici lica zadrži šminku, a drugu očisti Garnier Dvofaznom micelarnom vodom s uljem. Snimi selfie na kojem držiš Garnier Dvofaznu micelarnu vodu s uljem i objavi ga na www.cleanselfie.com. Oduševi žiri koji će najzanimljivije fotografije nagraditi bogatim paketom Garnier proizvoda. Zabavi se i osvoji nagradu do 15. srpnja. Prihvati izazov!

Komentari 0