Beauty 07. listopada 2016.

Koliko ste puta kupili krivi ruž? Napokon stanite tome na kraj

Getty Images.

Držite se ovih pravila pri kupovini ruža za usne i sljedeći put potrošite novac na nešto što ćete zaista nositi

Kada kupujete novi ruž, nikako nemojte izabrati nešto što lijepo izgleda, u modi je, ali nije vaš stil. Tada već unaprijed možete pretpostaviti da ga nećete nositi i da je zapravo njegova kupovina bačen novac.


VOĆNA SJAJILA
Sva izgledaju puno tamnije u bočici nego na usnama. Efekt koji proizvode savršen je za svaku put, s tim da dodatno naglašavaju oči, jer ne odvlače pažnju na usne. Potražite neki blagi, blistavi gloss da bi vam usne izgledale prirodnije.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images
PROZIRNA SJAJILA
Njih možete koristiti u svakoj prilici, posebno kada ne želite biti primijećeni. Ona će samo istaknuti vaše usne i dati im svjež izgled.


CRVENI RUŽEVI
Crvenu boju je dosta teško izabrati. Pri kupovini obratite pažnju na to da je nijansa živa i intenzivna. Izbjegavajte crvene ruževe sa smeđim ili narančastim primjesama. Za dobar crveni ruž nemojte žaliti novaca i kupite stvarno kvalitetan i vodootporan.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images
RUŽIČASTI
Boja se mora stopiti s bojom vašeg dlana i ne bi trebala odudarati. Pronađite neku blagu, a ujedno veselu nijansu. Nemojte birati boje ciklame, jer tada će vam usne izgledati modro i neprivlačno.

Komentari 0